Üsküdar veya Ümraniye çevresi spor salonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 70s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

70s

Üye
Arkadaşlar merhaba,

6 aydır birlikte olduğum spor salonu ile biraz motivasyon biraz da salonun yetersizliklerinden dolayı yollarımı ayırmaya karar verdim. Üsküdar Bulgurlu civarında oturuyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir spor salonu varsa ne kadar teşekkür edersem azdır. (Not dumbell ile çalışmayı çok sevdiğim için lütfen ağırlık sıkıntısı çekmeyeceğim bir yer olsun)

googleda kaç gündür arıyorum inan doğru düzgün birşey bulamadım. eğer bulabilseydim burada sormazdım

Olympia Fitness Center

Halk Cad. Doğancılar Yokuşu No:68

Üsküdar Merkez, Üsküdar, İstanbul - Asya

Tel: +90 216-3422642

bi arastır istersen bu salonu

boran90 bunları ben de buldum ama daha doğru düzgün ve daha uygun fiyatlı bir yer arıyorum. ve bilen varsa tavsiye diye istedim.

Ümraniye'de Alemdağ caddesi üzerinde Lifespor diye bir yer var. Fiyat olarak bilmiyorum ama içine girmiştim. Çok güzel bir yere benziyor.4 katlı şık bir bina. İşe giderken hergün önünden geçiyorum ve numarasınıda almıstım daha önce. Belki bir gün bende spor salonuna yazılırım diye düşünerek :)

0216 3295582

Edit: Academic Hospital'ın oradada bi spor salonu vardı. Planet mi palanet mi öyle birşeydi :) Onuda soruştur istersen

• Like
Reactions: 70s
cakmakta beldeyıye aıt bır spor salonu var haftada 2 gun bedava hatta fıyatları cok ucuzdr dıger turlude ve cok ıyı bır salondur

saygılar

Ümraniye de Assagı Dudulluda Oturuyorum,Burda Harbiden Hiç Yok Spor Salonu,Yakınlarda Oturuan Varsa Yardımcı Olabilirmi ?

Back
Yukarı