Ürünü kullanımı hakkında yardim

İyi forumlar herkese.
Weider protein tozu
Nutrend bcaa
Bigjoy glutabig
Bigjoy tribulus
Scitec creatin
Scitec arjinjn aldım bunları nasıl kullanmam gerekiyor en etkili şekilde bana nasıl fayda sağlar. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Haftada 4-5 gün spor yapıyorum spora 3 ay önce başladım

Spor geçmişine göre ağır bir kombinasyon olmuş hepsini aynı anda kullanmak zorunda değilsin ama aynı andan kullanılacaksa şu kullanım mantıklı olur gibi duruyor.
Kahvaltı ile birlikte Big Joy Tribulus
Spordan önce Arjinin
Spor Esnasında BCAA
Spordan sonra Protein + Kreatin
Gece yatmadan önce Glutamin
1'er porsiyon şeklinde bu kullanım şeklini deneyebilirsin.

Teşekkür ederim. Peki off günlerimde hiç birşey kullanmamam mi gerekiyor yada ne yapmalıyım. Tribulus mesela her gün mü kullanmam gerekiyor yada glutemin mi ?

İyi forumlar herkese.
Weider protein tozu
Nutrend bcaa
Bigjoy glutabig
Bigjoy tribulus
Scitec creatin
Scitec arjinjn aldım bunları nasıl kullanmam gerekiyor en etkili şekilde bana nasıl fayda sağlar. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Haftada 4-5 gün spor yapıyorum spora 3 ay önce başladım

Protein tozunu 1 porsiyon spor sonrası Kullanabilirsin çok yeterli beslenemediğini düşündüğün zaman off günlerde de yine 1 porsiyon sabah kahvaltıdan sonra kullanabilirsin.
Bcaa sadece antrenman esnasında ya da 15 dakika öncesinde 1 porsiyon içebilirsin. off günlerde içmene gerek yok
Glutamin antrenman sonrası ya da gece yatarken 1 porsiyon alabilirsin off günlerde almana gerek yok
TRibulus 4 kapsül gece yatarken kullanabilirsin. Off günlerde de kullanmaya devam edebilirsin.
Kreatin Her gün 5 gr olarak kullan spor yapsan da yapmasan da 1 ay sonra 15 gün ara ver bol su tüketimini ihmal etme.
ARJİNİN Antrenmandan 30 40 dakika önce 3 ya da 4 kapsül şeklinde alabilirsin off günlerde almana gerek yok.
Omega 3 ile multivitaminde eklemelisin bunların yanına. Başarılar.

Back
Yukarı