Ümit Özat Kalp Krizi Geçirdi :(:(:(

Ümit Özat maçta kalp krizi geçirdi

29 Ağustos 2008 22:28
Ümit Özat, Karlsruhe-Koln maçında kalp kirizi geçirdi. Başta Daum ve Mondragon gözyaşlarına boğuldu. Milli oyuncumuza saha için kalp masajı yapıldı.

Alman ligi Bundesliga'da top koşturan Ümit Özat, bu gece oynanan Karlsruhe-Koln maçının 30. dkikasında kalp krİzi geçirdi.
Dili dönen ve sahada kalp masajı uygulanan milli futbolcu tüm stadı ve oyuncuları şoke etti. Daum, Mondragon başta olmak üzere sahadaki birçok futbolcu göz yaşlarını tutamadı.
Ümit Özat'ın, doktorların müdahelesinin ardından tekrar kalbi çalıştı.
Ümit Özat'ın iyi olduğunun anlaşılmasının ardından stadyumda hep bir ağızdan "Ümit Özat" tezahuratları başladı.

haber7

gerçekten cok gecmiş olsun....bir kalp krizidir başladı bu futbolcularda anlayamadım....inşallah saglıklı bir şekilde futbol oynar ve bir daha yaşanmaz bu durum...

Evet son dönemlerde dahada sık duymaya başladık böyle olayları aslında üstünde durulması araştırılması gereken birşey bence ama detaylı bir araştırma görmedim ben bu konuda.Düşünüyorum milyon dolarlık futbolcular bunlar okadar testten geçiyorlar acaba hiçmi gözükmüyor kalpte olumsuzluk birdenmi sahadayken ortaya çıkıyor?

çok üzücü bir olay gerçekten eskiden yaşlılar kalp krizi geçirirlerdi şimdi yaş iyice düştü matiasdelgado benle senle aynı fikirdeyim sürekli doktor kontrolü olan futbolcular?? ... çok şükür ki hayatta Allah kimseye göstermesin

Büyük geçmiş olsun,
Aklı varsa bundan sonra profesyonel futbolu bırakır.

Çok trajik bir sahne olmuş. İyi ki maçı izlemiyormuşum. Canlı canlı olunca daha çok etkilenirdim. Bir de sağıık görevlileri dilini çevirmey çalışınca öldü sanmışlar ki ölüyormuş zaten.

arkadaşlar kim kalp krizi diyor ya izlediğim haberlerin hepsi tansiyon dedi hatta taburcu etmişler adami.

www.haber7.com kaynaklı haberdir ilk geçmiş olduğum haber.Olay olur olmaz son dakika haberi geçti site bende koydum.Bu arada kalp krizi dğeilmiş evet ama şunuda belirteyim ki kalbi durma noktasına gelmiş dili arkaya kaçtığından dolayı.Yoksa durduk yerde adama kalp masajı yapmazlar sahanın ortasında.

ümit özata çok geçmiş olsun son yıllarda futbolda bu tür istenmeyen olaylar sıklaştı inşallah bu son olur bu tür haberlerin kötü yanı ise okuyanların spordan soğuması

ümitin yaşadığı durum kalp krizi değil arkadaşlar. ümit kısa sürede baya bi kilo vermiş. maç günü de aç çıkmış maça. buna bağlı ani tansiyon düşmesine bağlı bilinç kaybı...

ramazan dolayısı ile oruç tutup maça çıkan futbolcuların da karşı karşıya kalabilecekleri bir durum. karbonhidrattan yoksun ve susuz vucut fazla efor sarf ederse sonuç ani düşen tansiyon ve bilinç kaybı...bu durum eğer kişininetrafında birileri yoksa ve kişi yanlızsa ölümlere sebebiyet verebilir...dilin geriye kayıp soluk borusunu tıkaması en büyük riskdir....

Back
Yukarı