Üçgen Vücut proğramı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Admin kitleme kitleme 15 yaş için üçgen vücut yapma proğramı yok forumun hiç bir yerinde ! Kitlemeyin artık .Konu olarak açınca kitleniyor nedense , Forumda bu konu mevcut diyor. Ancak ben kendime göre aradığımdan cevabı bulamıyorum . Yardıma ihtiyacım var.

Yaş : 15 , boy : 1.70 , kilo : 60 . Mahallede ücretsiz eğitim veren bir body salonu var ama biraz boşlukta yani belli bir proğram yok ancak her türlü alet var.

İlk gittiğimde 25 dakika koşu , şınav mekik 4*15 , çömelip kalkma 25*4 yaptırdılar . İlk 3 hafta böyle olucağını söylediler. Ancak ben pek güvenmiyorum ve vücudumun saçma sapan bi hal almasından korkuyorum . Çünkü bodyle alakasız kişiler orada. Bana boyumu kısaltmıcak , üçgen vücut yapmamı sağlayacak en azından fit bir vücut oluşturacak proğram gerekiyor . Yardımlarınızı bekliyorum , yol gösterici biri lazım.

üçgen vücut için geniş omuz ince bel ve kanat lazım teker teker ara forumda belki işine yarar :) Kanat için dips hareketini öneririm..

Teşekkür ederim ama bana biri çıkıp şu şu proğramları uygula ,şu kadar set şu kadar kez. 2.gün şu şu . 3 .ay bunlar felan işte atıyorum 1 sene sonra üçgen olursun gibisinden söyleyicek güvenebileceğim biri yokmudur ?

üçgen vücut için geniş omuz ince bel ve kanat lazım teker teker ara forumda belki işine yarar :) Kanat için dips hareketini öneririm..
dips göğüs ve arka kol hareketidir
bench dıps arka kol
paralel bar dıps alt gogus

kanat için barfıks en iyi harekettir arkadaş karıştırmış:confused:

@ Dövüşçü

öncelikle bu konuyu da kilitleyeceğimi belirtmek isterim :)

Şimdi nerede yanıldığınız konusunu bir irdeleyelim.

Vücut geliştirme ve fitness ile ilgilenen her kişide az veya çok belin omuzlara göre gözle görülür şekilde ince kaldığı görüntü oluşacaktır.(yani üçgen vücut)
Bu oluşan üçgen vücudun göze hitap edilirliğini yüksek oranda genetik belirleyecektir.(omuzların doğuştan dar - geniş olması, leğen kemiğinin geniş - dar olması gibi)
Ayrıca, her insanın genetiği, beslenme - yaşam - antrenman koşulları farklı olduğundan şu kadar sürede olursun yaparsın gibi tahminler yürütülemez.
Sizin yapmanız gereken şey, forumu bolca okumanız ve bilinçlenmeniz. Ondan sonra gerisi gelecektir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:50 ----------

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı