Öncelikle Selamın aleykum forum ailesi. Ben küçüklükten beri gerek kendi yapım gerekse maddi durumlarımdan dolayı insanlardan uzak durdum. Kendimi internete adamıştım zamanında evden aldığım para dışarıda birisyle gezip tozmalık değil de internete yettiği için internete yöneldim ve sosyal hayatımı sıfıra indirgedim. Lisede de aynı durumda olduğum için hayatımı aynı şekilde insanlardan uzak internetle iç içe sürdürdüm. Daha önceki yaşantımda kısa boylu ve 52 kilo birşeydim. Öncelikle internet hayatımı sonlandırdım. Daha sonra kendimi spor salonunda ağırlık kaldırırken buldum. Zamanla 52 olan kilom şimdi 73 falan ve bir devlet kurumunda memur olarak görev yapıyorum. Kendime giyiniş olarak sonrasında üslup ve insanlara yaklaşım olarak baya bir çeki düzen verdiğime inanıyorum. Ancak geçmiş yaşantımdan gelen birçok şeyi düzeltmeme rağmen özgüven problemini hala devam ettirmekteyim. Kendimi öyle çok beğenmiş biri değilim. Hatta çoğu zaman kendimi yerin dibine sokarım. Zaman zaman benden daha çirkin olduğunu düşündüğüm insanların yanında bir kız falan gördüğümde ben bundan daha iyiyim. Her açıdan diyorum. Ama yine de kısa süreli patlama olduğu için geri sönüyor özgüvenim. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ?