Özelliklere Göre Uygun Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DmC_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

_DmC_

Üye
Benim Yaşım 13 Kilom 40 ağırlıkla çalışmaya yeni başlıyacağım bana göre bir program arıyorum.5 kiloluk 2 tane ağırlığım var 1 haftada hangi adale bölümlerini çalıştırmam gerekli ve kaç kilo ağırlık kaldırmalıyım?Set ve tekrar nedemek bilmiyorum body terimlerine baktım hala anlamış değilim.Doğal yoldan protein ve karbonhidrat için neler yemem ve içmem gerekir ?Gelişim döneminde olduğumu biliyorum ama body başlamak istiyorumdumbellllsİlgilenip sorularıma cevap verirseniz sevinicem.;)thums:

daha yasın kucuk agırlık calısma bence.
Gelısme donemınde oldugunu bılıp hala ıstıyorsan bu sporu ne kadar saglıklı yapabılırsın onuda blmıyorm.

yaşın küçük derken kimse şaka yapmıyor aslında..amacımız seni spordan soğutmakta değil..sadece belli yaşa kadar bu spordan medet ummaman..diğer takım ve bireysel sporlar gelişimin için çok daha faydalı olacaktır..ayrıca vg ciddi bir sosyal hayat ister ve kesintisiz yapmakta fayda vardır..öğrencilik hayatında bunu yapmaya kalkarsan eğitiminden olma riski var..
diğer sporlarda hem body için bir altyapı oluşturmuş olursun..yine doğal beslenmene itina gösterirsin..

17 yaşına geldiğinde ufaktan başlarsın..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/13-ya-vg-program-talebi-t15425.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı