Örnek alınası vücutlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CURL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arkadaşlar doğal değil zaten bunu kasın kalitesinden anlayabilirsiniz. ama kullandıkları dozajlar da vücütçuların kullandığı dozajlar yanında koklamak diye tabir edilir herhalde.

whisper bak burda ne yaziyor hemen resimlerin altinda.

adam gerçekten estetik harikası ama illa bir eleştiri gerekiyosa ben karın kasları ayrık derim.bu adamın tahminen ölçüleri ne olabilir biceps bel omuz falan ???

Msjın başındaki ilk nota gözüm takıldı. " ne coleman, ne cutler"
bunu görünce aklıma şu geldi; benim çalıştığım salonda benimde astığım colemanın ve jay'ın resimleri var. ilk gelen öğrenciler hocaya " yaa hocam ben bunun gibi olmak istemiyoruuuumm"
yahu istesen de olamazsın zaten!!! coleman, Jay olmak kolay mı be!! jay'ın 3 tane endokrinoloji doktoru var.
ama bu resimlerde gösterdiğiniz vücutlara sahip olmak "jay" olmaktan daha kolay!
bunlar doğal değil tabii ki. bu modellerde almışlardır bi şeyler. gayet estetik duruyolar.
ama benim favorim "jay cutler" nedendir bilemem ama seviyorum bu adamıthums:..
bu arada bu smileyi de tuttumbench_O süper.

Msjın başındaki ilk nota gözüm takıldı. " ne coleman, ne cutler"
bunu görünce aklıma şu geldi; benim çalıştığım salonda benimde astığım colemanın ve jay'ın resimleri var. ilk gelen öğrenciler hocaya " yaa hocam ben bunun gibi olmak istemiyoruuuumm"
yahu istesen de olamazsın zaten!!! coleman, Jay olmak kolay mı be!! jay'ın 3 tane endokrinoloji doktoru var.
ama bu resimlerde gösterdiğiniz vücutlara sahip olmak "jay" olmaktan daha kolay!
bunlar doğal değil tabii ki. bu modellerde almışlardır bi şeyler. gayet estetik duruyolar.
ama benim favorim "jay cutler" nedendir bilemem ama seviyorum bu adamıthums:..
bu arada bu smileyi de tuttumbench_O süper.

Haklısın cherokee,jay gibi coleman gibi adamlardaki genetik ve azim milyarda 1 çıkacak cinsten ona kimsenin lafı olamaz.Avukatlık gibi olacak,bu topiği açan arkadaşı tanımam etmem,ama mesajı açan arkadaş ta bana kalırsa ''ne coleman ne cutler'' demekle profları hafife almamış,istesem olurum da olmak istemiyorum şeklinde bişey yok ortada,sadece göz estetiğime prof vücutlarından ziyade bu vücutlar hitap ediyor demiş ki ben de kesinlikle bu düşüncedeyim.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu adamların estetikliğiyle coleman ın jay in azman vücutlarını mukayese bile etmem hyper_

Haklısın cherokee,jay gibi coleman gibi adamlardaki genetik ve azim milyarda 1 çıkacak cinsten ona kimsenin lafı olamaz.Avukatlık gibi olacak,bu topiği açan arkadaşı tanımam etmem,ama mesajı açan arkadaş ta bana kalırsa ''ne coleman ne cutler'' demekle profları hafife almamış,istesem olurum da olmak istemiyorum şeklinde bişey yok ortada,sadece göz estetiğime prof vücutlarından ziyade bu vücutlar hitap ediyor demiş ki ben de kesinlikle bu düşüncedeyim.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu adamların estetikliğiyle coleman ın jay in azman vücutlarını mukayese bile etmem hyper_
ama adamlar (jay, colaman.....) süper değil mi zafer :)???
ben zaten topiği açan arkadaş için söylemedim. sadece topiğe bakınca salona ilk defa gelenlerin ifadeleri aklıma geldi. gerçekten jay, coleman, dexter olmak kolay değil. bunların içinde keşke bir Türk de olsaydı tam süper olurdu!

EVet tabiki coleman a jay e saygım sonsuz,ama onların yeri ayrı bu tip mankenlerin yeri ayrı :) Tabi o salon ifadelerini bilmem mi yararlar adamı :D Bu spor daha ülkemizde spor olarak kabul görememiş ki,orda bi Türk'ü görmek için daha uzun yıllar beklememiz gerekicek.

Bu adamların asıl başarısı sürekli yağ oranlarını muhafaza etmeleri.
Adamların yağ oranı %5-6 larda ve bunu yıllarca sürdürüyorlar.İşleri
bunu gerektiriyor.......Sırf bu sebeple bile takdire şayanlar...

manyak yaw...yemişm breat pitt tarzı vücudu ;))) bence hem hacimli hem şekilli süper..

Back
Yukarı