• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Önerilerinizi Bekliyorum?

diez dedi:
göğüs çalıştığın gün üst,yan ve alt tümünü çalışmalısın..çünkü göğüs kaslarını tam olarak izole edemezsin yani üst göğüs çalıştığın gün alt göğüste çalışacaktır..ertesi gün tekrar göğüs çalıştığında kasları sürantrene edebilirsin yani bi deyişle yakarsın..buda gücünde ve moralinde azalmaya sebebiyet verir..(en ılımlısı)

bench press
fly
incline bench press
pullover
girebilirsin..forumda bu türden çok sayıda program var..Antrenman:bodybuilding & fitness bölümünü detaylıca incelemende fayda var..
Genelde pectoral (göğüs) çalışmalarında inciline ortada olmamalıdır ploweri başta girmiyoruzda neden incilineyi ortaya yazıyoruz bu işin mantığında eger ihtiyaç varsa önce inciline sonra flat sonra dencline yapılır incilineden sonraki hareketin açışı yine inciline sehbasında olmasında yarar var sonra flat benç ve ardından cablo veya duruma gore plower le bitirilir

Teşekkürler abiler, peki ilk resimlerle ikinci resim arasında bir fark varmı?

ve sizce kullandıgım amino sizce iyimi?

abicim gelişme güzel geldi bana valla ben de bir ayda bu gelişmeyi gösterirsem ii olur heralde ayrıca diet filam yaptın mı, :)

Bence de süper gelişmen, kaslı adam olarak anılmak için önünde birkaç ay daha var en az ama en azından şimdiden fit bir insan olmuşsun. İlk fotolara göre çok daha sağlıklı görünüyorsun, bu sporun yarattığı mucize de bu işte. Kolay gelsin dostum, başarılar.

Tşk ederim arkadaşlar, bende kendimi çok dinç hissediyorum, diyet yapıyorum ama sadece ekmek ve şeker diyeti diğer herşeyi iyi yiyorum.
İnşallah 3 ay kadar sonra yaza yetişirim, çünkü bir arkadaşla iddiaya gidik olamazsın olursun filan meselesi oldu, bende inat ettim, ve artık bu sporu bırakmayacam.

flexor dedi:
diez dedi:
göğüs çalıştığın gün üst,yan ve alt tümünü çalışmalısın..çünkü göğüs kaslarını tam olarak izole edemezsin yani üst göğüs çalıştığın gün alt göğüste çalışacaktır..ertesi gün tekrar göğüs çalıştığında kasları sürantrene edebilirsin yani bi deyişle yakarsın..buda gücünde ve moralinde azalmaya sebebiyet verir..(en ılımlısı)

bench press
fly
incline bench press
pullover
girebilirsin..forumda bu türden çok sayıda program var..Antrenman:bodybuilding & fitness bölümünü detaylıca incelemende fayda var..
Genelde pectoral (göğüs) çalışmalarında inciline ortada olmamalıdır ploweri başta girmiyoruzda neden incilineyi ortaya yazıyoruz bu işin mantığında eger ihtiyaç varsa önce inciline sonra flat sonra dencline yapılır incilineden sonraki hareketin açışı yine inciline sehbasında olmasında yarar var sonra flat benç ve ardından cablo veya duruma gore plower le bitirilir

haklısın üstad..yanlış yönlendirmek istemem..çalıştığım yerde incline bench yok belki o yüzden sırada hata var :D..pectoral çalışırken üstten alta doğru yapma mantığını bilmiyorum değil aslında..özürlerimi sunarım..

İyide foto da bıcepsler haricinde hiç bir şey gozukmuyorki...Mavi atlet tum vucu kaplamış...

Nerden ve nasıl anladınız fit bir gorunume ulastıgını vallahi mrk ettim...

Evet arkadaşlar bugun bu spora başlamamın ve spora gidiyor olmamın 98. günü, sizce gelişme nasıl acaba. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Poz vermeyi bilmediğim ve karın bölgemde hala sorunlar olduğuından dolayı böyle bir resim çıktı ortaya arkadaşlar mazur görün. Sağ ve sol olarak resim çekmeye çalıştımi telefondan ancak bu kadar olabildi affola.

Ayrıca sormak istediğim birşey var, şuanki proğramım şu şekilde,
Yine bir gün gögüs bir gün kol ön arka, bir gün sırt , bir gün omuz iki gün dinlenme şeklinde,
Geceleri Universal Gainer bir adet muz ve süt ile bir buçuk ölçek karıştırıp içip yatıyorum, gündüz idmandan önce dört adet universal amino 2700- idmandan sonrada 4 adet universal 2700 alıyorum, sizce bunlar yeterlimi, tabi ayrıyetten yemek konusuna elimden geldiğince dikkat eetmeye çalışıyorum.

Acaba aynı anda protein ve amino almak benim için bir sorun teşkil edermi arkadaşlar. Yoksa bu şekildemi devam edeyim?

Saygılarımla...

Blitz dedi:
ExEcutE dedi:
telefondan silmeseydim keşke bir tanede önden çekilmiş bir resim vardı, sizce vucut nasıl acaba birseye benziyormu :p
Bence kıyafetliyken oldukça sağlam durur bu vücut ama bu bir plaj vücudu değil o kesin. Plaj vücudu için önce o yağlar sonra da o kıllar gitmeli :).
Sence kıllar gitmişmi acaba?? Yada nasıl olmuş? ;)

Neden kimse cevap yazmıyor :cry:

Tşkler azmetmem gerektiğini belirttiğin için.

Yağ yakımı konusu varken belirtiyim,ant. yarım saat önce 1 aspirin bir fincan nescafe ve ant sonrada 1 fincan kahve içmenin yağ eritmede etkili olduğunu duymuştum ama bana lazım olmadığı için denemedim.

Bende duymuştum bunu, deneyen bir kaç arkadaş oldu ama ben inanmadım böyle birşeye.

jöntürk dedi:
Yağ yakımı konusu varken belirtiyim,ant. yarım saat önce 1 aspirin bir fincan nescafe ve ant sonrada 1 fincan kahve içmenin yağ eritmede etkili olduğunu duymuştum ama bana lazım olmadığı için denemedim.

bahsettigin sey ECA(Efedrin+Cafein+Aspirin). Rahatlikla bulabilicegin bi yag yakici. Bana göre L-Carnitinden cok daha etkili.

Bir bakayım eczanelere ne kadarmış fiyatı, peki arkadaşlar resimlerle alakalı bir yorum yokmu? ve buna uygun olarak ne tür bir yol izlemem gerektiği hakkkında bir yorum yokmu arkadaşlar :cry:

ExEcutE dedi:
Bir bakayım eczanelere ne kadarmış fiyatı, peki arkadaşlar resimlerle alakalı bir yorum yokmu? ve buna uygun olarak ne tür bir yol izlemem gerektiği hakkkında bir yorum yokmu arkadaşlar :cry:
efedrin icin eczaneden once foruma bak biraz. ben pek tavsiye etmiyorum bu ilaci. zayiflamak icin efedrin yerine biraz efor sarfetmeyi dene, iyi bi diyet ve duzenli antreman denedin mi mesela? kolay gelsin

kahve+aspirin herkeste ayni olumlu etkiyi yaratmayabilir. sahsen ben pek tavsiye etmiyorum, bende çok fena çarpinti yapmisti. ayrica duyduguma gore vücutta damar çevresinde morluklara yok açabiliyormuş :?:

Back
Yukarı