Önemli olan kası yormak, acıyı hissetmek değil mi?

Merhaba. Önemli olan kası yormak, acıyı hissetmek değil mi? mesela, ben hafif kilolarla göğüs kaslarına önce pump yapıyorum. Yorulduktan sonra şınav yapıyorum ve göğüs kaslarım acıyor, yani ağır kilolarla çalışdığımda hissettiğim acıyı hissediyorum. Dinlenme günlerinde de, acı oluyor.

Bilmek istediğim bu ki; böyle çalışma tarzıyla hacim yapmak mümkün mü?

direk sorunu cevaplarsak evet gelişmemen için bir sebep yok ama ilerleyen zamanlarda spor ertesi ağrıların olmamaya başlayacak ve bunun için şiddetli antremanlara geçmen gerekecektir.

sana tavsiyem press hareketlerinde ağır isolelerde ise hafif ağırlık kasa odaklı yapman.

eğer 1 yılı doldurmadıysanda beyin kas bağlantılı calismalara surekli devam etmelisin boyle yaparsan zaten otomatikmen yuksek agirlik girme durumun olmayacaktir.

direk sorunu cevaplarsak evet gelişmemen için bir sebep yok ama ilerleyen zamanlarda spor ertesi ağrıların olmamaya başlayacak ve bunun için şiddetli antremanlara geçmen gerekecektir.

sana tavsiyem press hareketlerinde ağır isolelerde ise hafif ağırlık kasa odaklı yapman.

eğer 1 yılı doldurmadıysanda beyin kas bağlantılı calismalara surekli devam etmelisin boyle yaparsan zaten otomatikmen yuksek agirlik girme durumun olmayacaktir.
Teşekkürler bilgi için.

Back
Yukarı