Bu cuma ispanyaya gidiyorum o yüzden beni bir 14 gün sitede göremiyeceksiniz, bu zaman icinde Saydam admin görevini üstlenecek güvencim sonsuzdur.. Maillerede 14 gün cevap veremiyecem. Bu arada forumun bas sayfasindada görebildiginiz yeni moderatörler... Eyeseeyou Sarc4stic Panzehir Saircon Möderatör nedir ? Moderatör (Forum yöneticileri,) günlük olarak forumun çalışmasını kontrol eden şahıslar veya gruplardır. Başlıkları değiştirme ve silme yetkisine sahiptirler. Ayrıca yönettikleri forumdaki başlıkları kilitleyebilir, taşıyabilir, silebilir ve bölebilirler. Genelde forum yöneticilerinin görevi, off-topic, yani başlık konusuyla ilgisi olmayan yanıtların veya hakaret ve saldırı niteliğindeki metinlerin gönderilmesini önlemektir. Bekcilere dikkat Her birinize Katkilarinizdan dolayi tskler... Deli ve Coleman sizlerede
Bir mesaji silince veya editleyince nedenini ve isminizi yazmayi unutmayin. kilitlenen konularida cöp kutusuna tasirsaniz sevinirim, böylece acip ve kapali konulari ayirtmis oluruz.
DESPO hoşgeldin eeee tabi tr gibi olmaz insanın kendi vatanı gibi varmı be bir başkadır benim memleketim
HSD haklisin türkiyeye biletler ucuz simdi gitsem cok iyi olacak yakinda okula basliyoz yine Saydam senin kafani yorduk kolay is degil. Herhalde sende bunun farkina varabildin ? sana tsklerimi sunuyorum