Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sevgili RaPPeRuA,Gelişim güzel gerçekten. Estetik kaygıdan dolayı trapez çalışmayan çok var fakat senin vücuduna yakışır gibi geliyor. tebrikler.
Göğüslerin ve son pozun çok iyi çıkmış.
Arkadaşların da dediği gibi trapezi fazla abartmamak kaydıyla ortaya çıkarırsan vücudun bu halinle çok daha hoş olur.
Beslenme konusunda da Danny Boy'a katılıyorum.
Spor hayatında başarılar![]()
Göğüsleri birazdaha kesebilsek on numara olur gibi yanlışmıyım? belki fotoğrafta öyle duruyordur.Bir de herkesinde dediği gibi trapez![]()
kardeşim spora başlamadan önceki resim var mı veya kaç kiloydun
Gayet güzel kardeşim tebrik ederim.
bu tarz konuların hepsine yaptığım gibi tekrar aynı yorumu yapıcağım neden sıcak fotoğraflar
Bu işi belli bir süredir yapıyorsun ve vücudun sıcak hali ile soğuk hali arasında ki dağlar kadar farkı kavrıyamamışsın ilginç
Trapez calisip belide biraz incelt al sana kivanc tarlitug vucudutebrikler
Her alan iyi çalışmış.. Başarılarının devamını diliyorum ..
Sanırım istediğim vücut bu benim.Güzel gelişim, kafamdaki beslenme programını uygulamışsın.Baklavalar,kollar,göğüs abartısız tam ideal.Tuttum bunu CranTz![]()
Boyun hem uzun hem sağlam bir vücut yapmıssın...Başarılar diliyorum o vücuda biraz daha hacim yaparsan kapıdan geçemessinKendine dikkat et...Geçmiş olsun diyorum bilek için...İşte sakatlık boşluğa gelmiyor bir bakıyorsun tak gitti
![]()