salvadore_xp
Üye
Ben 1.79 boya 82 kg'yum. Kendi vücut resimlerinde resimlerim de var. . 122 omuz 112 göğüs, 90 bel, 100 kalça, 37 pazu, 17.5 bilek var. Evde benc Pres kelebek vs. yapabileceğim alet ve edevatlarım var. Onlarla çalışıyorum; ama kaslarım yağ kütlelerinin arkasında kaldığı için gözükmüyor. Burada "süper kahvaltı, bomba karışım" vs. tarifleri görüp aynısını yapmak istiyorum; E tabi bunlar protein ağırlıklı, birazda karbonhidrat. Bir kaç hafta yaptım; göbeğim düzleşmeye başlamıştı; ama tekrar bomberi hal almaya doğru gidiyor. Biyoloji bilgilerime göre Protein yağa dönüşmez. Neden böyle bir sonuç aldım. Hiç bir ürün,kapsül, vitamin vs. almadım. Lütfen bana nasıl beslenmem gerektiğine ilişkin bilgiler ve bilindik tarifler verir ve açıklayabilir misiniz?
Konu biraz dağılmış gibi oldu. Sizden bana göre beslenme tavsiyeleri ve gerekliyse eğer kapsül, amino vs.. belirtmenizi istiyorum.
Konu biraz dağılmış gibi oldu. Sizden bana göre beslenme tavsiyeleri ve gerekliyse eğer kapsül, amino vs.. belirtmenizi istiyorum.