Önce karbonhidrat mı yoksa protein tozumu?

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim ve başlıkta da belirttiğim gibi merak ettiğim bir şey var. Daha açıkça anlatayım. Yaşım 18, boyum 1.78, kilom 75. Spora başlayalı 2 ay oldu. Ancak spor geçmişim var. Bundan kaynaklı toparladım. Başladığımda 70 kiloydum. Başladığım 2 veya 3. haftadan protein tozu kullanmaya başladım. Salondaki hoca karbonhidrat kullanmamı söyledi ancak ben besinlerle alabileceğimi söyledim. Spora başladığımdan beride beslenmem protein ve karbonhidrat eşit ağırlıklı hatta karbonhidrat bi miktar fazla.Protein tozum bugün ki antremanım itibariyle bitti. Bu 2 ay içerisinde pek parçalı olmasada hacimli bir vücut kazandım. Şimdi sorum şu değerli arkadaşlar şu an elimde karbonhidrat tozuda var protein tozuda. Önce hangisini kullanmalıyım? Nasıl kullanmalıyım? Veya ikisini aynı anda kullansam nasıl bir şey çıkar ortaya? Kilomdan memnunum hacim olarak ama şuan kardiyo ve diyet yapmıyorum yaptığım zaman hacim-kilo kaybım olur mu? Nasıl bir program çizmeliyim kendime elimde ki supplementler doğrultusunda bilgi verir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Karbonhidrat ihtiyacını yiyeceklerden karşılayabileceksen bence hiç karb toza başlama.En sağlıklı ve güzel olanı yiyerek karb almak Protein Tozuna devam

Back
Yukarı