Önce hacimmi yoksa kilo almakmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba dostlarım aranıza yeni katılıyorum bir kaç sorum olucak diğer açılan başlıklara bak diyen arkadaşlar olucak tabikide ama tam anlamıyla bulamadım aradığımı...neyse sadete gelelim;
1) boyum 179..kilom 65-70 arası sanırım önce kilomu almalıyım yoksa hacim kütlemi çalışmalıyım ?? (şirketimde daha önce bu sporla ilgilenmiş arkadaşım var hacim kütle yapmalısın çünkü zayıfsın diyor)
2)işim nedeniyle seyehatlarım ve düzensiz iş çıkışlarım var salona gitmem çok zor 20 kg dumbell seti alıcam kaç kiloyla başlamalıyım ve nekadar sürede arttırmalıyım ağırlığı?
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...
 
Amacın vücut geliştirmek ise, evet almalısın. Ancak buradaki önemli nokta kiloyu nasıl aldığın, yağ olarak mı, kas olarak mı? Forumun beslenme kısmını iyi incelersen aradıklarına cevap bulacaksın.
 
S- Ne yapsam bir türlü kilo alamıyorum.Ne yapmalıyım?
C- https://www.bodyforumtr.com/vbforum/k...ere-t1680.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/e...ner-t2855.html

S - Kilo Almanın En İyi Yolu Nedir ?
C - Kilo vermek kadar, kilo almak da pek çok insanın amacıdır.
Kilo almak için harcadığınızdan daha çok kalori almalısınız. Bunu en iyi yapmanın ve kiloyu kas olarak korumanın yolu, bilimsel esaslara göre hazırlanmış bir "Vücut Geliştirme" programına başlamaktan geçer. Ancak bu şekilde artan ağırlığınızın "YAĞ" değil" KAS" olmasını sağlayabilirsiniz. Beslenirken de kalori alımını yavaşça arttırıp, ilâve birkaç öğünle gıda alımınızı takviye etmelisiniz. Bu amaç için üretilmiş kilo kazandırıcı doğal gıda maddelerini de (karbonhidrat ürünleri) kullanabilirsiniz. Yediklerinizin yağ değil, protein ve karbonhidrat olduğundan emin olmalısınız. Kendinize zaman tanıyınız, eğer, yılda 5-8 kg.lık kas dokusu kazanabilirseniz bu iyi bir sonuç demektir.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

hacim ile kilo dedikleri gibi aynı şey:)
 
oncelikle evde 20kg dumballeele bu ıs zor olur kımse tv ızlemek varken evde agırlık calısmaz sahsen benım evdekı dubeller gıcır gıcır duruyor:) vakıt ayrıp kısada olsa salona gıtmelısın guzel bı hacım programı ve beslenmeyle super olursun .ıyı calısmalar
 
onurr_535 kardeşim dediğinde haklısın belki ama dediğim gibi vaktim yok salona..evde ben bu işi yapabilceğime güveniyorum ve inanıyorum çünkü tv izlemeyi sevmiyorum =)
 
onurr_535 kardeşim dediğinde haklısın belki ama dediğim gibi vaktim yok salona..evde ben bu işi yapabilceğime güveniyorum ve inanıyorum çünkü tv izlemeyi sevmiyorum =)

bnmde senn gibi zamanım yok. o yüzden eve altis hg 100 çalışma istasyonu aldım 50 kg uzun bar dumbell bar setim var. valla ben calısmadan kendimi bıraz gaza getiriyorum öyle spor yapyorm yoksa yarıda diorm yoruldm fln yarn daha iyi calısırm atlatıorm. güzel bir müzikle işini halledebilirsin :D :D
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı