Ön çapraz bağ kopuğu ve sonrasında antrenman

Merhaba arkadaşalr aramızda daha önce çapraz bağları kopan ve antrenmanlarına ameliyat sonrasında devam edebilen birileri var mı
Bu ameliyatı olmalı mıyım.. Deatlift ve squat vazgeçilmez hareketlerim ve ağır çalışmak beni mutlu ediyor.. Bu ameliyattan ve rehabilitasyondan sonra yine eskisi gibi çalışabilecek miyim acaba?

Merhaba arkadaşalr aramızda daha önce çapraz bağları kopan ve antrenmanlarına ameliyat sonrasında devam edebilen birileri var mı
Bu ameliyatı olmalı mıyım.. Deatlift ve squat vazgeçilmez hareketlerim ve ağır çalışmak beni mutlu ediyor.. Bu ameliyattan ve rehabilitasyondan sonra yine eskisi gibi çalışabilecek miyim acaba?

öncelikle çok geçmiş olsun, gereğinden ağır çalıştığınız içinmi böyle oldu sizce? kaç tekrarlı çalışıyorsunuz.

Geçmiş olsun kardeşim.Ben de diz kapagimin yana kayması sonucu kısmı ön çapraz bağı ve iç yan bağ yırtığı olustu.Doktorum ameliyat yapmak istemedi.Onun yerine dizi saran kasları guclendirmemi istedi(Quadriceps,Hamstring).Bir ay fizik tedaviden sonra ağırlık antrenmanlarına başladım.Yalniz comelme işi biraz sakat.Bana yasakladi.Ben yinede dizimi fazla 90 dereceyi geçmeyecek şekilde comeliyorum(Dizine bandaj takarak)

Back
Yukarı