Ölçek hesabında gramaj tutmuyor!

Merhabalar,
Uzun süredir ölçeyim deyip ertelediğim optimum gold whey beni bugün çok fazla yanılttı. Servis başı 30.4 gr almamız gerekirken ben ölçegi tıka basa doldurmama ragmen ölçtüğümde 24-25 gr geldiğini gördüm. Artık ölçeğin güvenli olduğunu düşünmüyorum çünkü servis başı almamız gereken ölçek miktarlarının altında değerleri alıyormuşuz. Gramaj hesabı almak daha güvenli geliyor. Bilmeyen arkadaşları da bu konuda bilgilendirme gereği duydum herkese iyi forumlar.

Zaten optimum wheyin kullanma talimatında tam doldurun demiyor tepeleme doldurun diyor. Silme doldurunca 25g civarı geliyor. Tepeleme doldurman gerek.

Serving Size 1 Rounded Scoop (30.4g)

Ben de optimum kullanıyorum.
Weider bulunmadığı için mecburen aldım.
Tepeleme doldurun diyeceği yerde silme ölçeği 30 gr gelen bir plastik ölçek konulamaz mıydı?
Ayrıca yapılan bazı araştırmalar da protein miktarının kutu üzerinde yazan miktardan düşük olduğunu gösteriyor.
Yani neresinden bakarsan tutarsızlık, amatörlük akıyor.
Bir daha mı optimum ???

Zaten optimum wheyin kullanma talimatında tam doldurun demiyor tepeleme doldurun diyor. Silme doldurunca 25g civarı geliyor. Tepeleme doldurman gerek.

Serving Size 1 Rounded Scoop (30.4g)
Aldığım hiçbir sitede türkçesi yazmıyor bende pek dikkat etmedim bu şekilde not düştüklerini :)

Ben de optimum kullanıyorum.
Weider bulunmadığı için mecburen aldım.
Tepeleme doldurun diyeceği yerde silme ölçeği 30 gr gelen bir plastik ölçek konulamaz mıydı?
Ayrıca yapılan bazı araştırmalar da protein miktarının kutu üzerinde yazan miktardan düşük olduğunu gösteriyor.
Yani neresinden bakarsan tutarsızlık, amatörlük akıyor.
Bir daha mı optimum ???
Aynen tepeleme nedir neden ölçek tam dolu olacak şekilde(30,4) dizayn edilmiyor anlamış degilim neyse mustletech performance serisine geçtim onu mecbur ölçerek alacagım 37 gr servis başı ben servis başı 30 gr kullanacagım :)

Back
Yukarı