Ölçüler sizce nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan scr4m
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scr4m

Üye
Boy:185
Kilo:90
Bilek:20 cm
ön kol:33 cm
pazu:36 cm
Omuz:127cm
Gögüs:108cm
Bel:87

Bunlar soguk ölçülerim sizce iyi mi bu ölçüler

olculerının ıyı mı kotu mu olduguna sen karar verebılırsın aslında burda senın amacın ne bılmıyoruz, mesala kol ıcın konusucak olursak ;bazısı 50 cm kol ıster bazısı 40 yeter der bazısıda tamamen defıne 36 der...

ama sanırım yanlıs anlamadıysan boyuna kılona gore olculerının ıyı olup olmadıgını soruyorsun sanırım ama bence yeterlı degil, ama bu sorunun cevabı sende dedıgım gıbı..

Kilona göre belin iyi. Ama kol , göğüs ve omuz için aynısını söyleyemem. tabi bunlar benim görüşüm. 185cm boya bana göre 127 omuz çok yol var. bicepsler bence 40 olabilir. boyunuza göre. göğüste de daha yol var gibi.

Bu sitedekilerin %90ı ölçüleri abartıyo , bodyde görüyorum iri yarı herifler onlar bile 127 flan anca.. Bu ölçülere göre göğüs geri kalmış omuza oranla 127ye 108 az gibi...

Ölçüleri yazmamın sebebi birbiriyle uyumlu mu onu ögrenmek istememdi omuzlardan

memnunum etrafımdaki çogu kişiden daha geniş omuzlarım dediginiz gibi kol biraz daha büyük

olsa iyi olucak hedefim define 40 cm bir kol bu arada bilek güreşi de yapıyorum onun için bilek

ve ön kola biraz daha fazla agırlık veriyorum

arkadaşım forumda bir ara ideal vucut ölçüleri hakkında link verilmişti o siteye girip bileğinin ölçüsünü yazıyorsun ve ideal vücut ölçülerin çıkıyor ortaya ...

Back
Yukarı