Ölçü kaybı

Sizce hangisi ?

• Yanlış beslenme

Votes: 1 50,0%
  • Yanlış Antrenman

Votes: 0 0,0%
  • Yağ yakımı

Votes: 1 50,0%

• Total voters
    2
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle iyi akşamlar.18 Yaşındayım yaklaşık olarak 4 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum.1 sene öncesine kadar 90 kilolardaydım şuan ise 75'e inmiş bulunuyorum
Ölçülerim şu son 2 aya kadar hep artış gösterdi fakat son 2 aydır omuz,göğüs,kol'da düşüşler oluyor açıkcası bu da benim moralimi bozuyor.
Xvrp0O.png

Ölçülerim 3.ayda böyleydi 4 ay ise
Bel:82
Kol:35
Omuz:117
Göğüs:99 'da aynı kaldı.Bsn marka Nox kullanıyorum ve acayip terleme yapıyor.Acaba terlediğim'den ve antrenman'dan dolayı yağ yakımı mı yapıyorum bel falan inceliyor ölçülerim düşüyor yoksa yanlış beslenme ve antrenman mı uyguluyorum anlamadım.Bu konuda biraz destek çıkabilirmisiniz bana fikirleriniz ile.Moralim acayip derecede'de bozuldu ve bu moral bozukluğu antrenmanlarıma yansımaya başladı.Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacim var

Noxun terletme yaptıgı dogru ama bu terleme senin ölcülerinle oynatcak düzeyde olmaz beslenmenizle ilgili bir problem yada antreman sisteminizle ilgili olabilir biraz daha detaylı anlatırsanız belkş yardımımız dokunur

BSN nox bende kullanıyorum sıcaklık ve baya bir terleme veriyor , ama ölçü kaybı olacağına inanmıyorum antremandan sonra iyi beslenmek laızm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı