Öğrenciyim ve yemek problemim..

Konu açılmıştır diye çok düşündüm ama ya ben yanlış yerlerde aradım veya bulamadım..
Öncelikle Ölçülerim ;
Omuz 110
Göğüs 94
kol 31
kilo 68
boy 1.75

Sabah 2 veya 3 yumurta akı haşlaması ile başlıyorum ögüne..Saat 7:20 gibi.. Öğle molası verilince mecburen döner , pizza tarzı şeyler yemek zorunda kalıyorum ve buda benım canımı sıkıyor.. Acaba evden karışım tarzı yapılabilcek birşeyler var mı ? yardım edip tavsiye verirseniz sevinirim.. Fotograf atabilirim yardımcı olucaksa

Öncelikle kahvaltı günün en önemli öğünüdür. 3 yumurta yetersiz.
1 Tam 2 beyaz en az + karbonhidrat seçimi (yulaf ezmesi+süt veya tam buğday ekmeği 2-3 dilim seçim sizde) lor peyniri + salatalık+zeytin+domates şimdilik bu yeterli.
Öğle arası ben lise yıllarımda okula salata+tavuk+lapa pilav götürürdüm :D önerimde ünideysen pilav-makarna vbz yapmasını öğreniyorsun günlük 3 temel öğün karbonhidratıın bundan karşılıyorsun.

ara öğünlere önem ver evden öğle yemeği için yanına bişiler yap hiç olmadı ton bsalığı al oda olmadı sipariş verdiğin yerde illaki ızgara cesidi vardır pizza olduguna göre :D çeşit bol gibi geldi orda :D sonucta istedikten sonra gerisi bahane üretmek gibi geldi üşengeclikten hazır var gidelim gibi kim ugrascak tarzı :D

3 yumurta beyazının yanına tavsiye edebilceginiz bir ürün var mı acaba..Her gun ton balığı yiyemem herhalde mutlaka bi zararı olur...

3 yumurta beyazının yanına tavsiye edebilceginiz bir ürün var mı acaba..Her gun ton balığı yiyemem herhalde mutlaka bi zararı olur...
evet yiyemezsin ton balığında civa var yiceksen haftada max 3 gün mininumda 2 gün ye ton balığını.

Sabah 3 tane yumurta akı ile eti litalif miydi ne yulaf ezmesı onu light süt ile karıştırıp 1 kase içicem umarım yeterli olur sabah için. Öglende ev yemekleri yapan bir yer buldum ordan yemeğe çalışacagım

Back
Yukarı