Öğrenciyim Uzmanlar Baksın.

Sizce Protein(200TL) + Normal Beslenmemi ?
Yoksa Her gün Max Derecede Protein (Haftalık 100 tl 150 tl bütçe) + Toz Kullanmadan Beslenmemi?

Sizce Hangisi ? Ve Nedeniyle Yazar Mısınız? 2sinden birini seçmem gerek.

Beslenme iyi ve kaliteliyse, proteinin, karbonhidratını iyi ayarlamışsan, sebze ve meyve tüketimine de dikkat edersen, protein tozuna niye para verip alma ihtiyacı duyuyosun ki?

sadece protein tozu ile olmaz beslenme günlüğünü ayarlayıp protein karbonhidrat ve yagları sağlıklı bir şekilde alıp açığı kapatmak için protein tozu kullanmak daha mantıklıdır naçizane tavsiyem.

sadece protein tozu ile olmaz beslenme günlüğünü ayarlayıp protein karbonhidrat ve yagları sağlıklı bir şekilde alıp açığı kapatmak için protein tozu kullanmak daha mantıklıdır naçizane tavsiyem.
Kardeşim öyle demişsinde protein tozları 200 lira civarında ben onu alsam diğerine yetişemicem yani ya beslenme ya toz ikisinide alamam.

Kardeşim öyle demişsinde protein tozları 200 lira civarında ben onu alsam diğerine yetişemicem yani ya beslenme ya toz ikisinide alamam.
o zaman ben beslenme derim kardeş.pişirmesi falan zahmetli olabilir belki ama daha çok çeşitlilik olur.protein tozu açığı kapatmak içindir senin yiyeceğin normal gıdaları tutmaz..

Back
Yukarı