Burak Tezce
Üye
Malumunuz öğrenciyim ve vücut geliştirme ile ilgileniyorum ama aylık 100 lira spor salonu na verecegim beslenmeye maksimum 150 TL ayirabilirim bun150 TL protein ihtiyacıma yeter mi tavsiyeleriniz nelerdir
tavuk ciğeri kilosu 7 tl günde yarım kilo yesen protein ihtiyacını karşılar 3.5 x 30 105 tl protein ihtiyacını karşılar ciğer yemek istemessen 6 yumurta 30 x 6 1.80 200 gram tavuk göğüs 2.5 tl 150 gram lor peyniri 1 tl 5 tl 30 kuruş günlük 160 tl ediyor aylık tavuk göğüs yersen imkanın varsa daha ucuz olan bir salona gidip o parayı beslenmene ayır benim gittiğim salon aylık 30 tl gibi bir şeye denk geliyor
istanbul fiyatlarını bilmiyorum haklı olabilirsin birde benim gittiğim salon kurumsal bir salon o yüzden ucuz bayaTesekkurler dostum yanlız 30 tl ye nasıl gidiyorsun ben beylikduzundeyim 120 den açıyorlar kapıyı
istanbul fiyatlarını bilmiyorum haklı olabilirsin birde benim gittiğim salon kurumsal bir salon o yüzden ucuz baya
Bende farkettim tozlar bekledigimden pahalı çıktı maalesef bu içim fit vs o tarz şeyler protein tozundan mi yapılıyor öneriyor musunuzBence kısıtlı bütçenle toz isine girme iyi markaların fiyatları çok yüksek. Toz besinin yerini tutmaz o bütçeni beslenmeye ayır.