Çok zayıfım ve kalıpsızım

Öncelikle hepinize merhaba. Konu yeri yanlış ise kusuruma bakmayın lütfen.

Ben 13 yasindayim 14 e giricem 8. Sınıfa gidiyorum. 1.70-1.75 arasinda boyum var ve 50-55 kilo arasinda gidip geliyorum. Ama gerçekten kendi yaşitlarimin çoğuna gore zayif ve kalipsiz gozukuyorum ve ayrıca bileklerimde ince bu durumdan cidden nefret etmeye basladim. Sizce neler yapmaliyim. :(

Öncelikle hepinize merhaba. Konu yeri yanlış ise kusuruma bakmayın lütfen.

Ben 13 yasindayim 14 e giricem 8. Sınıfa gidiyorum. 1.70-1.75 arasinda boyum var ve 50-55 kilo arasinda gidip geliyorum. Ama gerçekten kendi yaşitlarimin çoğuna gore zayif ve kalipsiz gozukuyorum ve ayrıca bileklerimde ince bu durumdan cidden nefret etmeye basladim. Sizce neler yapmaliyim. :(
Ne yiyorsan daha çok yiyip spor yapmalısın. Bunun başka yolu yok. Bizim yaptığımız kalori hesaplarına falan girme, sen gelişme çağındasın. Evde ne yemek çıkıyorsa yumul.

cidden öylemi yapalım ya :D 178 boyum 55 kgyim.evde ne varsa yiyeyimmi ?
Durduğun hata. Byüme çağında olduğun için yediklerini vücudun daha sonra olamayacak kadar verimli değerlendirecektir. O yüzden bu yaşta, bizim girdiğimiz hesaplara girmene gerek yok. Hem bu yüzden, hem de 13 yaşında hayat eğlenceli olması gereken bir şey olduğundan...Ayrıntılara takılma, çok ye, spor yap, gerisi gelir.

Back
Yukarı