Çok yeniyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba abilerim ben 15 yaşındayım yeni başladım yaşımın küçük olması sebebiyle annemler beni salona göndermiyorlar bende evde kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum barfiks aletim var dumbell felan alma imkanım yok kısa sürede 1 ay gibi bir sürede baklavalarım olsun istiyorum.kol kasım biraz var fazla belirgin olmasada şınav en fazla 15 tane mekik bi yapışda 70 tane barfiks 0 :D 1 ayda baklavalarım olsun istiyorum kilo=42 Boy=1.57 vicut yağ oranım=2 lütfen yardımcı olun.

Merhaba abilerim ben 15 yaşındayım yeni başladım yaşımın küçük olması sebebiyle annemler beni salona göndermiyorlar bende evde kendi çabalarımla bişeyler yapmaya çalışıyorum barfiks aletim var dumbell felan alma imkanım yok kısa sürede 1 ay gibi bir sürede baklavalarım olsun istiyorum.kol kasım biraz var fazla belirgin olmasada şınav en fazla 15 tane mekik bi yapışda 70 tane barfiks 0 :D 1 ayda baklavalarım olsun istiyorum kilo=42 Boy=1.57 vicut yağ oranım=2 lütfen yardımcı olun.

2 derken %2 ıse vucut yag oranın sen sporu bırak bence acıl bır endokrın hocasına gorun bıldıgıme gore%5 den asagı yag oranı vucut ıcın saglıklı degıl

özür dilerim ben yanlış yazmışım 12 yazıcakdım mesajımı ciddiye aldıgınız için teşekkür ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:08 ----------

mehmet ağabey bana yardımcı olacakmısın?

Verdiğin başlığı daha önce inceledim ama evde o hareketleri nasıl yapıcam o aletler olmadan.1 ayda olmasada 2 ayda olur birde barfiks hiç çekemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2nizide teşekkür ederim dumbell almaya karar verdim galiba bu işin en önemli parçası dumbell 5 kiloluk almayı düşünüyorum yeter galiba siz ne diyorusunuz 5 kg yetermi birde bu programların aksine barfiks şınav mekik çeksem güzel bir vücuda sahip olurmuyum şimdiden teşekkürler

Bence ayarlanabilir bir sey alsan daha iyi cumki bazi harekete tam gelsede 5 kg kimisine cok yada az gelebilir ayarli seylere bak derim ben

yaşın ufak o yuzden agır programları cıkartamazsın karın kasını cıkarmak hıc kolay degıl ılk zamanlar kendını gosterır seni heveslendırır sonra ıse hep aynı kalır gelıstırmek cıkarmak acayıp zordur yedıgıne cok dıkkat etmelısın proteını hergun almalısın yasın ufak oldugu ıcın karın kası cıksa bıle sık estetık bır goruntu verıcegını dusunmuyorum cunku boyunda kısa gene sen bılırsın baklava ıcın ayrıca en az 10 ayda yemene ıcmene cok saglam çalısmayla cıkar

https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474

en saglam hareketler bunlardır tabı level 2,3 ude var neyse sen ılk leveldan basla normalde 30 tane sen 10 tane yaparak yap onemlı olan dogru bırsekılde yapman kendıne gore ayarlarsın dınlenme 30sanıye ızleyınce anlarsın zaten :)

kalkan333 is back!!!

çok teşekkür ederim dumbell almam için para lazım ama kendime yarın yapmayı düşünüğyorum çimentodan felan sizin verdiğiniz videoyu izleyip yapıcam yaşım küçük boyum kısa biliyorum ama arkadaşım 14 yaşında aynı boydayız aynı kilodayız çocukda baklava gibi gözüküyor resmen bende çook çok az göbek var bu hareketlerle erir heralde.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı