Çok proteinli besinlere maddi durumum yetmiyor bir yardım .

Arkadaslar spor salonua gidiyorum zar zor topladım o parayı inandım ben bu sporu yapmaya :D Beslenmek çok önemli ama bakıyorum spor salonunda bile adamlar sipariş veriyor tavuk butu tavuk göğsü yiyorlar cok dikkat ediyorlar . Ama benim bunları her zaman alma imkanım yok . Ben ucuz miktarlı hangi besinlerele daha iyi olabilirim . Kısacası ben günde ne yersem benim günlük full protein ihtiyacımı karsılar . Sunuda söyleyim bir yandan kilo veriyorum . Yağlı besinlerde alamıyorum . Tavsiyeleriniz için simdiden tesekkür ederim.

- 500 gr yağsız böreklik yörsan lor peynirini 4-5 liraya bulabilirsin. 100gramında 19gr protein var. 5 öğün yapar. öğün başına: 1 lira
- 30luk L boy yumurtaları ortalama 7-8 liraya bulabilirsin. 3 tanesinde ortalama 20gr kadar protein var. 10 öğün yapar. öğün başına: 0.8 lira
- kilosunu ortalama 8-10 liraya tavuk göğsü bulabilirsin. 100 gramında ortalama 25gr civarı protein var. sana 10 öğün çıkar. öğün başına: 1 lira.
- migros kaşar peyniri, sabah kahvalatılarında tüketebilirsin. kilosu 11 lira. 100 gramında yaklaşık 25-30 gr protein var. öğün başına:1.1 lira

yani süt türevlerinde, yumurtada ve tavuk etinde araştırırsan ucuz protein kaynakları bulabilirsin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:56 ----------

evde yapacağın kepekli ekmek arasında kalınca bir kaşar peynirli tost eğer yanında 2 tane de rafadan/haşlanmış yumurta götürürsen, nerdeyse 5-6 saat tok tutar, bu süre boyunca yaklaşık 40-50gr proteinle seni güzelce besler.

Back
Yukarı