Çok oturuyorum egzersiz tavsiye eder misiniz

Öncelikle merhaba ben çok oturan oturarak çok fazla vakit geçiren birisiyim malum okullara da az kaldı okul dönemi boyunca gene ders çalışmaktan oturarak günlerim geçicek bana şöyle molalarımda 10 - 15 dakika neyse yapabileceğim basit egzersizler önerirseniz sevinirim umarım doğru yere açmışımdır başlığı kusura bakmayın

Günde 45 dk 1 saat max. Düzgün bir spor yapacak zamanın yok mu? En kötü uykundan kısabilirsin bir saat sanırım.
Merhaba dediğinizin doğru olduğunu geçte olsa farkettim. Günlük 1-1.5 saat arası sporumu yapıyorum.(evde kendi ağırlıklarımla) ama genede oturma işine maalesef bir çözüm bulamadım galiba aralarda atlamak için bi ip alacam :

Sadece pedalları olan kardiyo bisikletleri oluyor 250 300 tl gibi bir fiyata küçük ve yer kaplamıyor araştırabilirsiniz iyi günler

Bende de tam tersi, işyerinde çok oturma fırsatım olmasına rağmen oturmuyorum :O canım sıkılıyor oturunca, evde de bi film dizi izlerken otururum, o da maks. 1-2 saat
Fazla oturmak çok zararlı, aynı şekilde fazla ayakta kalmakta.

Tavsiyem ise: Kendi yemeklerini kendin hazırlaman, garanti bi 30-45 dk ayaktasın çarpı,x3 günde 2-3 saat yapar :D

Back
Yukarı