Yusuf Gezen
Üye
Yıllardır artık kısa kollu t shirt giyememekten, "çok zayıfsın yaa" denmesinden bıktım. 1 ay sonra spora başlıyorum. Okul açılır açılmaz. Yalnız daha önce hiç vücut geliştirmeyle uğraşmadım. Sporla ilgili sadece 5 yıl futbol oynadım o kadar. Yaşım 19. Boy 1.84 - Kilo 64. Şimdi arkadaşlar soracağım birsürü konu var aslında. Yavaş yavaş da forumu okuyorum, bilgi edinmeye çalışıyorum. Ama bazı arkadaşlar bulk falan dedi, tam anlamıyorum ama sanırım önce kilo alıp sonra spora başlamak gibi bişey. Ama ben spor yaparken kilo almak istiyorum. Kas olarak.
Sizden istediğim de, bana senin kesinlikle şunu şunu yapman lazım demeniz. Mesela "İlk iş spor salonuna yazılıyosun, beslenme programı hazırlıyosun, protein tozu falan kullanıyosun" gibi..
Bir de son olarak, şimdi ben 1 ay sonra başlayacağım için spora 1 ay boş geçecek. Bu sürede ne yapmamı önerirsiniz. Ben mekik şınav çekeyim diyorum. Yararı olur mu sizce? Şimdiden çok teşekkürler
Burda omuzlar biraz dar gözükmüş ama genelde geniş olduğunu, genetiğimin iyi olduğunu falan söylerler. Omuz şöyle;
Sizden istediğim de, bana senin kesinlikle şunu şunu yapman lazım demeniz. Mesela "İlk iş spor salonuna yazılıyosun, beslenme programı hazırlıyosun, protein tozu falan kullanıyosun" gibi..
Bir de son olarak, şimdi ben 1 ay sonra başlayacağım için spora 1 ay boş geçecek. Bu sürede ne yapmamı önerirsiniz. Ben mekik şınav çekeyim diyorum. Yararı olur mu sizce? Şimdiden çok teşekkürler
Burda omuzlar biraz dar gözükmüş ama genelde geniş olduğunu, genetiğimin iyi olduğunu falan söylerler. Omuz şöyle;