KinqHuso34
Üye
Merhaba direk konuya geçiyorum arkadaşlar 15 yasındayım 1 yıldır salonda vg yapıyorum okulda bu dönem derslerim berbat geldi tam 7 zayıfım var ailem baskı yapıyor artık yollamıyorlar beni bende anneme baskı yapıyorum vermesi için onu her gece işten gelince üzüyorum babamı geçen sene kaybettim annem çalısıyor benim elimde deil arkadaşlar 40 gün oldu tam 40 gündür idman yapmıyorum okadar kötüyümki hergün çıldırıyorum yumrukluyorumm duvarı çerçeveyi salon aidatını vermior annem beslenmem çok kötü hiç protein alamıyorum kendime bakmıyorum insanlar vg yapıormusun dediklerinde yapmıyorum demek istiyorum hacimsizim sadece tişört çıkarttıgımda belli oluyor oda biyere kadar ölçülerim çook zayıf hacim alamıyorum çok kötü durumdayım salon aidatını zor veren biri nasıl body yapabilirki kendimden utanıyorum Allaha dua ediorum her gece derslerimde bu yüzden kötü evde hiç huzurum yok kardeşim var biitane onuda hep üzüyorum sinirleniorum hep ona patlıyorum anneme patlıyorum kafayı yiyicem arkadaşlar Allah bu sporun belasını versin o kadar nankör bi spor ki bu yaşta bana bulaştıgı için lanet ediyorum bu spora bunları yazarken bile aglıyorum 1 yıl yaptım ama yeni baslayan biri gibiyim 1 yıl boyunca aralıksız gittim tişört cıkarttıgında belli oluyor fakt dışardan cok zayıf duruyor ekto mezo arası bişeyim kafayı yiyicem artık sinirden çatlıyıcam ders felan calısamıyorum sürekli bunları düşünüyorum Allahım ne olursun yardım et kardeşlerim abilerim yardım edin ne yapayım intihar etmeyi düşünüyorum kafayı yeme noktasına geldim herşey çok kötüye gidiyor ne olursunuz yardım edin yardım etmesseniz bir kardeşiniz daha eksilicek lütfen