Çok bilgisayar oynuyorum yardım edin :(

Evet maalesef. Özellikle ekran karşısında uzun zaman geçirdiğimde daha fazla oluyor. Bulunduğunuz odadaki ışık bile rahatsız etmeye başlıyor bir süre sonra. Tabi sonrasında gelen göz ve baş ağrısı da cabası.
Ben isiga bakamiyorum zaten, oturma odasjnda kapali isik salonu aciyorum gozume vurmasin diye vampir olduk inan ya.Suan duzeldimi sende peki?

Ben isiga bakamiyorum zaten, oturma odasjnda kapali isik salonu aciyorum gozume vurmasin diye vampir olduk inan ya.Suan duzeldimi sende peki?
İşin açığı gözlüğü pek kullanmıyorum. Sanırım bu nedenden dolayı herhangi bir düzelme yok.

Uzun süre ekran karşısında olmam gerektiği durumlarda jel kullanıyorum en azından yanmayı geciktiriyor. Bu tarz bişey belki yardımcı olabilir.

Şimdi ben 14 yaşındayım 1 çift 4 kg'lik dumbell'im var bunla mı çalışsam yoksa kendi vücut ağırlığımla mı ? eğer dumbeller ile çalışacaksam bir program buldum bu doğrumudur ?
bu arada şunu sormayı unuttum eğer spora başlayacaksam nelere dikkat etmeliyim yemek konusunda veya başka herhangi birşey konusunda ? mesela bi arkadaşım şeker yemiyiceksin işte çayı şekerli içmiyeceksin falan dedi başka neler var bu tür örneğin tuz falan

PAZARTESİ 13:00

GÖĞÜS:
Dumbbell Bench Press: 3x12
Dumbbell Flyes: 3x12
Dumbbell Bench Press (Kapalı): 3x12
Dumbbell Pullover: 3x12

KOL:
Dumbbell Curls: 3x12
Hammer Curls: 3x12
Dumbbell Preacher Curls: 3x12

SALI 13:00

OMUZ: