Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin. Şmdi illa ki hemen hemen hepimizin çevresinde aşırı kilolu, aşırı kassız, aşırı zayıf, aşırı ince yapılı insanlar vardır. Ben spor ile tanışmadan önce 52 kilo birisiydim. Ancak daha sonradan bir şekilde şaka falan derken spora yazıldım. Kısa süre içerisinde büyük bir verim aldım ve çevremdeki herkesin bakış açısı bana karşı değişti. Daha önceden görmezden gelindiğim baya zamanlar olmuştu. Ancak spordan sonra vücudun gelişmesiyle birlikte çevremdeki insanlar en azından vücut konusunda benimle muhattap olmaya çalışıyordu. Benim istediğim şey çevremdeki değer verdiğim kişilerin de bu şekilde çevrelerindeki insanlar tarafından fark edilmesi. Onlara bir şekilde yardımcı olmak istiyorum. Ancak pek bir yardım istedikleri söylenemez herkes kendi halinden memnun falan ondan sonra aklıma internet sayfalarında gördüğüm bir söz geliyor "insanları düzeltemezsiniz, ancak sevebilirsiniz." Açıkçası ben çevremdeki insanların düzelmesini istiyorum. En azından kendileri için çünkü; diğer insanlarda kendilerinden farksız herkes zayıf, kilolu, kassız vs. vs. her neyse farklılık yaratmalarını istiyorum. Bu konuda bu şekilde sizin içinizde de istek var mı veya böyle bir istek varken gerçekleştirebilen ?