Çelişki..Akşam Antremanı Sonrası ne yenmeli ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brozer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brozer

Üye
Merhabalar;

3. aya başlıyorum ve bb programımı değiştirdim.Aynı zamanda yeni programla beraber protein tozunada başlamaya karar verdim.
Şimdiye kadar günlük öğünlerimi yazayım siz düzeltmem gereken yerleri bana söylerseniz sevinirim.

Kahvaltı 7:00
1 tam 3 beyaz yumurta + yulaf + lor + maydonoz + pul biber karışımlı omlet
1 bardak süt

Ara Öğün 10:00
1 muz - elma - armut üçlüsünden biri

Öğlen yemeği 12:30
Malum özel bi şirkette çalışıyorum ve yemek catering firmasından geliyor.O yüzden;
Çorba
Ana yemek ( yanında pilav - salata - yoğurt olur )

Ara öğün 16:00
1 muz - elma - armut üçlüsünden biri

İşte burada doğruyu yapmak adına sizlerden yardım isticem.AKŞAM YEMEĞİ ?

7de ofisten cıkıp 8 de evde oluyorum.Antreman olmadığı günler ( salı-perşembe-cumartesi-pazar) gelince direk yemeğe geçebiliyorum.
Ve genelde
1 çorba
Ana yemek olarak tavuk.pilav - balık - veya kahvaltıdaki gibi omlet yiyebiliyorum.yanında salata yoğurt devam etmekte.

ANTREMAN GÜNLERİNDE eve gelip ya bir çorba içiyorum ya bir avuç fındık-fıstık-badem yiyorum öyle gidiyorum salona.

9 gibi salonda oluyorum ve 10.30da antremanım bitiyor.Sonrasında eve gidip spordan sonra akşam öğünümü yaptığımda saat 11 11.30 oluyor. yarım saat sonra 1 bardak sütle beraber ya biraz fıstık yada 2 kaşık fıstık ezmesi yeyip.sonra 12_12.30 gibi uyuyorum.

1.75 boyundayım 71 kg.yum ve spora başlamadan önce 2 kg kas kaybım 5kg yağ fazlam vardı.Şimdi yeni programa geçişimde ölçüme girmedim girince onlarıda burada paylaşıp sizden fikir alabilirim.

Kafama takılan nokta spora gittiğim günlerdeki akşam öğünü..
Geç saatte gelip o kadar yemek yağ fazlası olan biri için dezavantaj mıdır ? diğer türlü antreman sonrası almam gereken protein karbonhidrat var.
Yani çelişkiye girdim.
Salondaki hocaya sorduğumda spordan yarım saat önce protein tozu spordan sonra protein tozu alman yeterlidir dedi. zaten o seni tok tutar dedi.

Bu ne kadar doğrudur.

Biraz uzun oldu ama okuyup kafamdaki bu soru işaretini bilgileriyle giderebilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar.

Back
Yukarı