Aralık ayının ortasında bir gazla 200 mg Deca Durabolin 300 mg Testosterone Enanthate kürüne girdim(aptal kafam).hemen kısa süre icesinde sertlesme sorunu yasamaya basladım,ve kürü direkmen kestim bitirdim.bir erkek icin bu nasıl bir duygu tahmin edemezsiniz.İşin kötü tarafı steroidlerle ilgili ayrıntılı bilgileri o sıkıntıyı cektigim depresyon dönemimde yasadım.Kafayı yeme noktasına geldim kız arkadasımı kendimden uzak tuttum acıkcası.Neyse ki bu durum 1 hafta 10 gün kadar sürdü ve tekrar kendimi buldum hayatımda hic olmadıgım kadar büyük bir mutluluk yasadım.Ama bilmiyordum ki beni bu duruma sokan ve tekrar kendime getiren kanımdaki o testosterone steroidiydi.Herkes piskolojik dedi ama degildi degil hissediyordum.daha sonra 2 aya yakın hic sorun yasamadım ve 10 gün önce falan tekrar aynı sorun basladı ve bu sefer kasıklarımda hafif te bir agrı vardı.Bu sefer bilgisizligimden dolayı gercekten göçtüm.Zaten bir takım ailevi sorunlarım vardı ev sorunlarım vardı vs.. vs.. Inanılmaz bir depresyon yasadım beynim bu karmasadan cıkamıyordu rüyalarıma giriyodu artık.Sonra hormonlar konusunda gercekten bilgili bir arkadasımla konustum ve bu durumun normal oldugunu steroid testosteronunun kanımdan tamamen cıktıgını ve vucudun dogal üretimine basladıgını soyledi.Bu istedigim seydi aradıgım cevaptı.Piskolojik degildi bu emindim... Ve allahıma sükürler olsun dünden itibaren düzene girdigini hissetmeye basladım üstelik bu sefer dogal testosteronum oldugunu biliyorum.En son olarak bu siteden hormonlarla ilgili cok bilgili bir hocamıza danıstım onun da soyledigi aynı dogrultudaydı,kanımdaki testosteron 15 ocakta tamamen cıktı ve vucut kendi düzenini oturtuyor.Dinleyen okuyan zamanında yardımcı olan herkese tesekkurler ve saygılar.Bu benim acemi-çaylak kür deneyimimdi.Siz siz olun uzak durun steroidten.Ilerde sevebilceginiz bir cocugunuz olmadıgında ya da karınızla cinsel problemler yasamaya basladıgınızda bu kaslar sizi kurtarmaz.Tekrar saygılar