arkadaşlar vücuttaki deri çatlakları hakkında bilgisi olan var mı mesela benim biceps imde biraz mewcut tedavisi yok mu
maalesef pek tedavisi yok...yağlarınız eriyip kaslar arttıkça o deri daha gergin hale gelir ve görüntü biraz daha düzelebilir...losyonlar ya da kremler de var iyi gelen...ama tamamıyla ortadan kaldırmak zor...yine de bir dermatologla görüşülebilir...
He he dun gece star programinda bununla ilgili bir uzman konusuyordu, yanliz yari uyudugumdan fazla anlamadim. Aslinda kamerayla cekip foruma eklemeyi dusunmustum ama yataktan kalkip kamerayi bulmaya dermanim yoktu (Squat hareketi saolsun ) hepsini ayrica seyretmedim televizyon acik uyuya kalmissim Neyse. Ilk baslarda kirmizi olur deri catlakliklari. Bunlari önlemek icin badem yagi gibi nemlendiriciler cildinizin genişlemeye dayanikligini artirarak catlak olusumunu azaltabilir. düzenli olarak kullanilmalidir, yanliz sadece önler. Bunun yaninda protein eksiginden kaynaklanabilir bol miktarda sivi icilmeli,sebze ve meyve tuketilebilir bunun nedeni ise aktioksidan maddeleri icerdiginden dolayi diye hatirliyorum. Ayrica laserlede her bir catlaktan kurtulunamiyor. Catlaklarinda farklisi var, 20 yasindaki bir genc ile 40 yasindaki kisinin ciltinde farklilik oldugundan 20 yasindakininkini duzeltmek daha zor, ayrica kac senedir catlaklarla "gezdiginizinde" farki var. 6 aylik catlak 2 senelir catlaktan daha kolay duzeltilir. hatirladikca eklerim buraya.
Coco butter yani hindistan cevizinin yagi yardim oldugu soylenir. Hergün kullanmasi sayesinde. Bolca E vitaminli beslenmekde yardimi oluyor diye okumustum. Vede bir diger cremin yardim ettigini okumustum yabanci forumlarda.. http://www.mederma.com/
ben de badem yagı ve kakao yagı kullanılırsa catlaklara iyi gelir diye okumustum simdi hindistan cevizi yagını da duydum ayrıca kadınların hamilelikte karınlarında oluşan çatlakları gidermek için kullandıkları bir krem varmış ama kremin adını unuttum
slm arkadaslar benımde vucudumda catlaklar olustu sanırım buyume sonucu doktora gıtıtm bana melhem verdı bepahthene dıye bır melhem acaba ıcınızde kullanan varmı yada kullanıpta faydasını goren oldumu?
arkadaslar bu çatlaklardan bendede olmustu ama doktora gitmedim giden arkadaslarında bir yarar gördüğünü görmedim tıbbi bir rahatsızlık yok sadece görüntü itibariyle rahatsızlık duyabilirsiniz ben olaya imza gözüyle bakıyorum can sıkacak bir şey yok hamile bayanlarda daha çok olan bir şey
enteresandır bende de 16 yaşıma kadar baya bi boy kısalığı vardı hiç bi tedavi falan yok doğal bi şekilde birden boy attım lise 2'de olduk 180 bu ani uzama sırtımı haritaya çevirdi kırbaçlanmış gibi yere paralel çizgiler derinden hemde sordum soruşturdum çaresi yokkkk salona başladım barfix'ten benim kol arkaları yine yırtıldı kakao yağı kullandım ama düzenli beslenme, düzenli ders,düzenli spor ne kadar zorsa illaki düzenli kakao yağı kullanmak da o kadar zor oluyo çatlamaya dewam forumda bir arkadaşın dediği hoşuma gitti eğer yağları atabilirsek vücuttan iyi bi görüntü yakalayabiliriz...herkese sağlıklı günler...
kadınlarda hamilelik sırasındada çatlaklar oluşuyor onun ilaçları satılıyor eczanelerde bende var üzerinde c14 yazıo isminin o olup olmadığını bilmiyorum ama işe yarıyor
hay allah bugun yine koltuk altı bölgesinden çatladım kırmızı kırmızı kesik hat halinde duruyor gözlerimin önünde kakao yağını bi süredir ihmal ediyodum şimdi bu çatlakların gazıyla biraz daha kullanıyım bari moralimi bozdu baya...
iyi günler Ben 15,5 yaşındayım 2 yıldır boks yapıorm ve 5 aydır body e gdiorm boyum 1.80 son 3 ay içinde sırtımda çok büyük çatlaklar oluştu kırbaç izi gibi ve koltuk altımda bunun sebebi nedr acaba 3 ay oldu çatlayalı çok geç olmadan bunu çözmek istirom yardımcı olrsanız sevinirm .Bana kesin çözüm lazım. Simdiden yardımınız için teşşekkür ederim..
Bendede var bu çatlaklardan bicepste rahatsız oluyorum omuzlarıma doğru geldi.Kanat bölgemdede var.Nasıl kurtulurum bunlardan bilmiyorumn:S
Çatlakların oluşmasına engel olmak için bir ürün biliyorum ama çatlakların onarımı için bir tavsiyem yok. Doğum çatlakları için kullanılan kremler herhalde bu alan için değerlendirilebilir. Sol bicepsimde var, ilk başlarda çok belirgindi ama şimdi eskisi kadar belirgin değil.
barfiksi durdurun Malesef çatlakları durdurmanın yolu barfiksi durdurmaktan geçiyor sanırım, çatlayacak korkusuyla eve koridora sıkıştırılan barfiks aleti almaya çekiniyorum....zira nerede barfiks orada çatlak
arkadaslar bende cok kucuk yaslarda yüzme ile ugrastim 5 yil kadar 1 yil ara verdim basketbol iki yil sonra tekrar bir yil ara verip boksa basladim o aralari verdigime okadar pimanim ki karnimda pence izi gibi 7 tane kocaman catlak var doktor su dogum sonrasi kremlerden önerdi ve ameliyatinda bir ise yaramiyacagini söyledi.
çatlaklardan muzdaribim çok çabuk hacim aldığım için mi yoksa derinin gelişmesini engelelyen besin yetersizliğimidir nedir bunu çaresi
deri yenileyici rejene diye krem vardı 3 adet kullandık baya baya geçirdi.Ama piyasada bunun çakması çok alırken dikkat etmek gerekiyor.Diğer bir alternatif ise sağlam bir dövmeciye kendinizi dövdürün işini bilen jilet yarasını dahi kapatabiliyor o çatlaklar ne olucak ki.