Çatlak için??

Evet linke tıklanmıyor... Ve sağlık sorunlarında bazı şeylerden fedakarlık yapman lazım, ağır basmaktan vazgeçmen lazımsa bunu yap.

reısmlerı goremedım ama catlarlar ıcın krem veya lazer ıle kurtulabılıyorsun bu catlaktan catlaga degısen bır durum bazıları hıc gecmeyebılıyor bunun ıcın doktora gorunun

aynı yerde bendede var hatat bıcepslere dogruda ınıyor gecen sene daha fazlaydı bu sene cok daha azaldı ben zayıfladıgım ıcın olmustu bu sene hemde body ekledım ve gozle gorulur duzelme bunlar ıcın lazer veya krem verılıyor ama doktor teshıs etmesı gerek catlaktan catlaga fark var cunku

benm kollarda omuzlarda bileklerde çatlaklar var geçermi sadece lazerle
antraman öncesi ve sonrası yumuşatıcı kremleri sürerek yeni çatlakların oluşması engelleneblr belki ama olsn oda bu sporun dövmesi

bende de bel bölgesinde var sırtın biraz altında...body başladıktan sonra oldu...body i 3 ay gibi bi süre bıraktım hala geçmedi.

arkdslar bnmde omuz bölgmde war yana açış hareketlernden kaynaklandı sanrm.. bebek yağı kullanıyorum yumuşatmak icin.. solaryuma gırınce bellı olmayacğnı duşunuorum deneyp bılgısı olan warmı?

doğal yöntemden gidersek;imaknınız varsa çatlak olan bölgeyi güneşlenmdirirseniz zamanla deri bronzlaşacağı için çatlak /yırtık eskisi akdar belli olmayacaktır.
pitolastin (okunuşu böyle fakat yazılışını bilmiyorum) isimli krem var olan çatlakları gidermek için kullanılan en etkili kremlerden biri.bunu aynı zamanda hamilelik döneminde kadınalrda kullanıyor.tek sorun fiyatı biraz pahalı fakat etkili.
yırtıktan korumak ve varolan yırtıkların büyümesini engellemek için antreman öncesi bebe yağı vs sürülebilir.
her ne kadar yırtık/çatlaktan korunmaya çalışsakta böyle durumlar bu sporda kaçınılmaz.ama hızlı kilo alıp vermekten kaçıanrak ve antreman öncesi ısınma hareketleri ile bir ölçüde korunabiliriz.

Back
Yukarı