İyi Günler BFTR ! Uzun zamandır yazı yazamıyordum. Eh malum ÖSS. Yumurta yavaş yavaş yaklaşmakta kapıya doğru. Sizlerden bir çalışma sistemi önerisi istemekle işe başlayayım dedim.
Gittiğim salonda her şey gayet yolunda. Gayet başarılı , bilgili bir antrenör kadrosu var çok şükür. İlgi , bilgi her şey gayet mükemmel. Fakat yine de sizlerden de tavsiye almak istedim. Benim sorunum kol ve göğüs kaslarında. Omuz kaslarım genetik olarak yetenekli. 2 ay içerisinde 5 kilo vermeme rağmen göğüs ve kol ölçülerim değişmedi. Hocam bunu başarı olarak değerlendirdi , demek ki kas kütlesi kaybı az olmuş dedi ve haklı. Fakat ben yine de göğsümden ve kolumdan dilediğim ölçüye ulaşacak verimi alamıyorum.
Kol Ölçüm : 36cm * Hedef : 38 * İyimser Hedef (
) : 40
Göğüs Ölçüm : 104cm * Hedef : 110 (Sadece ölçü değil şekillendirmek açısından da bakıyorum. Kuru bir 110 cm'den çok şekilli bir 110cm istiyorum)
Kol Programım :
Biceps _
Barbell Curl 4x8
Alternative Curl 4x8
Incline Curl 4x8
Triceps _
Triceps Machine 4x8
Triceps Extension 4x8
Lying Triceps Extension 4x8 (Z-Bar)
Bu programda nasıl bir çalışma sistem izlemeliyim ? Piramit sistemi , drop set gibi bir set sistemi yorumu olursa sevinirim.
Göğüs Programım :
Bench Press 4x8
Incline Press 4x8
Dumbell Fly 4x8
Pullover 3x10
Aynı sorum göğüs içinde geçerli.
Cevap veren herkese çok teşekkürler. Hayırlı seçimler
Gittiğim salonda her şey gayet yolunda. Gayet başarılı , bilgili bir antrenör kadrosu var çok şükür. İlgi , bilgi her şey gayet mükemmel. Fakat yine de sizlerden de tavsiye almak istedim. Benim sorunum kol ve göğüs kaslarında. Omuz kaslarım genetik olarak yetenekli. 2 ay içerisinde 5 kilo vermeme rağmen göğüs ve kol ölçülerim değişmedi. Hocam bunu başarı olarak değerlendirdi , demek ki kas kütlesi kaybı az olmuş dedi ve haklı. Fakat ben yine de göğsümden ve kolumdan dilediğim ölçüye ulaşacak verimi alamıyorum.
Kol Ölçüm : 36cm * Hedef : 38 * İyimser Hedef (

Göğüs Ölçüm : 104cm * Hedef : 110 (Sadece ölçü değil şekillendirmek açısından da bakıyorum. Kuru bir 110 cm'den çok şekilli bir 110cm istiyorum)
Kol Programım :
Biceps _
Barbell Curl 4x8
Alternative Curl 4x8
Incline Curl 4x8
Triceps _
Triceps Machine 4x8
Triceps Extension 4x8
Lying Triceps Extension 4x8 (Z-Bar)
Bu programda nasıl bir çalışma sistem izlemeliyim ? Piramit sistemi , drop set gibi bir set sistemi yorumu olursa sevinirim.
Göğüs Programım :
Bench Press 4x8
Incline Press 4x8
Dumbell Fly 4x8
Pullover 3x10
Aynı sorum göğüs içinde geçerli.
Cevap veren herkese çok teşekkürler. Hayırlı seçimler