Çalışma Programım/yorumlarınız

8PQV97.jpg

Arkadaşlar 1 gün dinlenip 1 gün programa devam ediyorum. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Görüşleriniz nelerdir?

deadlidfti tam formda yapabiliyorsan devam et dikkatli yap tehlikeli bir egzersizdir belini sakatlarsan çok sıkıntı olur. Arka kolada egzersiz eklemen lazım omuza tek egzersiz yeter overhead press kalsın,
benim tavsiyem 2 göğüs 2 sırt 1 omuz 1 bacak tercihe g öre 1 1 yada 2 2 kollara eklemen.
göğüsede bench press,incline bench press eklemelisin

Arka kol ve göğüs setlerini ekleyip front raise'yi çıkarıyorum programdan.Yorumlar için teşekkürler.

Mekik çekmiyorum(sevmediğimden) bu programın karın kaslarına etkisi olur mu?

karın için off günlerde haftada 1 veya 2 gün çalışsan sana daha faydalı olur daha güçlü ve sağlam olur kaslar en azından

tekrar sayısını o kadar arttıracağına kiloyu arttır tekrarı azalt
bayanlara yazılan programlara benzettim ben bunu
deadlift squat tekrar sayılarını mümkün oldukça düşük tut kiloyu arttırabiliyorsan arttır
16 tekrar yapacaksan son set kiloyu düşür gene 16 tekrarını yap

Zaten çoğu hareket ön omuz çalıştırıyor front raise yerine arka omuz egzersizi koymalısın omuzların öne çıkmasını engellemek için.2 curlden birinin yerine tricepsin kompleks hareketlerinden birini koyup 1 de göğüs için dumble press yada bench press gibi temel bir egzersiz eklersen güzel program olur bence.

Back
Yukarı