Çalışma programııı..

Merhaba . Öncelikle bb ye başlayalı 1 ay 3 hafta oldu .Biraz uzun ama okursanız sevinirim . İlk başladığımda ;

Gögüs-Biceps*3x10

Sırt-triceps*3x10

Omuz-Trapez-Bacak*3x10 Şeklinde başladım haftanın 6 günü olarak her kas grubunu haftada 2 gün dinlendirerek çalıştırdım.Şuan bulk dönemindeyim ne kadar daha devam edeyim ? Ayrıca boy 1.84-kilo 81 - ölçüler şuan aklımda degil . Ayrıca kendime vakit ayırabilecegim zamanımda var. Daha iyi bir program veya ilerleme süreci önerecek olan tecrübeli arkadaşlardan cevab bekliyorum.

dostum 1.5 ay nerdeyse anca olmus başlıyalı ve sen anca toparlamaya baslamamısındır bile sen ilk önce bir altyapı olustur bulk tı definasyondu bunları daha sonra düşün bunları yazarken ya bizle dalga geciorsun yada kendinle dalga gecilmesini istiyosundur yanlış anlama ama yazdıkların sacmalık ötesi programını yazmamısın yaptıgın set ve tekrarı yazmısın senin sadece baslangıc programına uyup altyapıyı sağlam olusturman lazım tekrar söylüorum öyle 3 ay 5 ay sağlam birşeyler oluşturulmaz bulk tı filan gec bunları yani

Back
Yukarı