Çalışma isteğimi kaybediyorum ...

Herkese selamlar,

Vücut geliştirmeye 1-2 sene evvel başladım, çalışma nedenim zayıf olmamdı aynı zamanda kızlara çekici görünmek istiyordum.
İstediğim düzgün vücudu elde etmek için eve ağırlık aldım ve uzun süre asosyal şekilde yaşayıp sürekli çalıştım. Utangaç olduğum için başlarda t-shirtle bile sokağa çıkamazdım, sonraları alışıp vücudumu göstermeye başlayınca etrafımdan çok iyi tepkiler aldım ama kızlardan beklediğim ilgiyi hiç bir zaman göremedim.
Kızlarla aram açıldıkça çalışmak için hiçbir nedenim kalmadı. Şimdi ne yapmalıyım??

bu vg sporu sadece kızlar için yapılmaz öncelikle bunu kabul edelim
kızların bulunduğu ortamlara gittiniz mi cafe veya bar
kızlarla konuşmayı bilmek önemlidir eğer iyi konuşmacı değilsen maalesef olmaz
bakımlımısınız sadece vücut yapmak yetmez giyim önemlidir temizlik önemlidir hoş kokulu bir parfüm sıkmak önemlidir

fotorafını keşke koysaydın rockybalboa7 dedigi gibi konusmak bakıslar tavırlar özgüven temizlik de olmalıdır bunların yanında bence bi fotorafını koy ona gore yorum yapalım %40 nerdeyse tipde önemlidir

Yani bir ise asil sebebi ile baglanmazsan ister istemez sikilacaksin. Bunu en onde sagligin icin yapacaksin. Tum sporlar icin ayni sey gecerli aslinda ama vucut gelistirme biraz daha bu konulara yatkin yani senin dusuncelerine.

çok para varsa zaten araba,giyim otomatikman oluyor:) birde para seviyesi yükseldikçe hanımların gözünde daha yakışıklı ve karizmatik olursunuz hatta mr olympia bile ilan edebilirler :)

şimdi ne yapmalısın. ben motivasyonumu kaybettiğimde şunları yaparım ve öneririm

1)sıkı bir ekiple halı saha maçı yaparım. takım sporları testo düzeyini ciddi yükseltir
2)aksiyonu bol diziler&filmler izlemeye çalışırım. mesela taşıyıcı, tetikçi, hızlı ve öfkeli serisi, faster, expendables, rocky, dizi olarakta spartacus, lights out.
3)kendime yeni hedefler belirlerim. daha dolu bicepsler, daha yuvarlak yan omuzlar, daha geniş bacaklar gibi
4)bunlara başlamadan önce 2-3 gün kafa dağıtmaya çalışıyorum. ağırlıklara elimi bile sürmüyorum
5)yeni bir idman programı çiziyorum (hedeflerime paralel)
6)yeni bir beslenme planı düzenliyorum
7)kendinden daha vücutlu fakat çokta iri olmayan insanları görmek senin çalışma şevkini artıracaktır. forumdan birkaç kişinin vücudunu örnek alabilirsin (örn: draft, fitnessmodel,arson,ayaz vs.)
8)idmanına yeni metotlar katabilirsin. dev setler, gvt'ler, hit'ler gibi
9)düzenli çalışmanı ödüllendirecek bir sistem oluşturmak. mesela 1 ay düzenli salona gitmenin bir ödülü olabilir senin belirleyeceğin
10) bunların hiçbiri seni ilerletmezse 2-4 hafta spora ara ver, iyice uzaklaş ve kafanı rahatlar. dinlenmiş kafayla tekrar dene

edit: çok iri olmayan ifadesiyle kastım ulaşılamayacak, yanı yaklaşılmayacak derecede iri olmayandır

sizce kızların ilgisini toplamak istemem sorunlu bir bakış açısı mıdır?? Kızlarla muhattap olurken hep 4*4lük görünmek isterim mesela. Bu hissi yenmem mi gerek??

Son düzenleme:
hayır kızların ilgisini çekmek istemen normaldir bunun için dört dörtlük olmasada mükemmele yakın görünmen şart zaten özellikle ülkemizde çünkü en çirkin kızın bile peşinde sayısız erkek var bu nedenle sıradan olmamalısın kaslı olman evet değişik bir şey ancak tek başına yetmez yukarıdada yazdım zaten kendine güvenin olsun dik dur güçlü görün hanımlarla konuşmasını bil onların bulunduğu ortamlara takıl merak etme sevgilin olur

Kendine sağlam bi antrenman partneri bul.İsteğini kaybettiğinde tekrar kazandıracak deneyimli biri.

bence kılık kıyafet önemli değilk rahat takıl relax ol rahat elbiseler giy mesela ben vücut calısmaya baslamadan önce hep dar tişörtler giyerdim vücuduma tam oturan nedenini bilmiyom ama bol giyinmeyi sevmiyordum vücudum biraz yerine oturdu bol giyinmeye başladım zaten bence en iyi vücut kıyafette kendini göstermeyen vücuttur düşünsene kız arkadasın nasıl bi vücudun oldugunu bılmıyor denize bi gidiyorsun ayılıyor :D öyle bişey :D rahat takıl ne kadar ölçü alırsan o kadar köfte yersin :D:D

bende kızlarla diyalog kurmadan gönül işlerine girmeden önce hep yok onu yapayım yok bunu yapayım şöyle yapayım diye diye yılları geçirdim ve birşey elde edemedim ve tamda istediğim gibi olmadı. Ayrıca vucut yapınca yoldan geçerken sana bir kız gelipte ayy ne güzel vucudun var benimle çıkarmısın demiyecek mecbur bir ortam olması lazım okulum bitince ne ortam kaldı ne birşey onun için daha zor oluyor, yok kilo vereyim yok fit olayım şunları yapayım diyince zaman geçiyor en azından 2 yıllık bir geçmişin var bir yandan bu işlere ağrlık verip diğer yandan kızlarla görüşmelerini yapabileceğin bir ortama girmeye çalışmalısın yani zaman çabuk geçiyor bunu şimdi daha iyi anlıyorum bu güne kadar ciddi bir ilişkimde olmadı çıktıklarım oldu ama çok sevdiğimi söyleyemem. askerliği yaptık bu saatten sonra işe girdikten sonra ilk seveceğim bayanlada evlenirim herhalde.. bende aslında başkalarına özenirdim hep yeni kızlarla tanışayım tozayım falan ama işte herkesin yapısı ve hayat şartları bir değil. ergenlikteykende aynıydım kız çıkma teklif ediyordu utanıyordum şimdi biz kız bulamıyoruz :D

Back
Yukarı