Çalışma İstasyonu Alacam

Merhabalar değerli bodyforum üyeleri ben 1 aylık ramazan öncesispor salonunha gittim vücut geliştirme için bırakmak zorunda kaldım spor salonu evimden çok uzak işim nedeni ile vardiyalı çalışıyorum spor salonu için zaman sorunu yaşıyorum.Dynamic1001 markabir çalışmaistasyonu alırsam resimdeki istasyonu eve kurmayı planlıyorum bu makina ile evde vücut yapabilirmiyim iş görürmü makina değerli yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
1001.jpg

97 yılından beri kullanıyorum bir başla markanınkini max 100 lbs Ağırlığı var 1 kere kayışı koptu aman nazar değmesin halen kullanırım çok ağır çalışacağın zaman dediğim gibi 100 lbs 45 kg civarı o kiloları aşmam o bana yeter dersen kullanışlı ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu makina ile en fazla 45 kilo ağırlıkmı basabilirim ? bu makina ile evde spor salonunda aldığım verimi alabilirmiyim dev rahatlığında spor yapmak daha iyi olur çünkü bide bu makinayı aldığımda yanında karbonhidrat tozu ile birlikte kulanmak istiyorum 1.82 boy 68 kiloyuım kollarım çok zayıf bi faydası olurmu bu makinanın ?

Vallahi o konu hakkında bir bilen arkadaş yardımcı olsun ben sadece evimde yıllardır kullanıyorum dedim ama 45 kg ı geçecek hale geldiğinde o hareketlerde sana yetmeyecek tir ancak genel anlamda profesyonel bir makina değil ancak amatör Kullanım için atladı ile yeterli ..

yani 45 kg az deilmi bu makinada plakalar halinde 120 kg kadar ağırlıklar olması gerekmezmi ? arakdaki siyah ağırlıklar ?

Vallahi Bendeki 10 lbs olarak 10 adet oda 45 kg eder belki senin alacağın kg dır ara bir sor olmadı müşteri hizmetlerini

O orta seviyeden sonra sana yetmez,iyisinden bench sehpasi al,ikinci elde cok cikiyor.dokum plaka z bar,olimpic bar,el bari,koridor barfiksi,dips belt uzunca bir sure sana yeter.sehpa onemli almisken saglamini al

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı