Haftaiçi sürekli işe gittiğim için gün hızlı ve dengesiz beslenmeyle geçiyor;
06:30 uyanıyorum
07:00 bir tost yiyip hemen çıkıyorum, yumurta yaptığımda geç kalıyorum
08:00 iş başı
12:30 öğle yemeği
16:00 bir meyve
19:30 spor
20:30 akşam yemeği
Dolayısıyla protein sadece öğle yemeğinde alıyorum o da yemekhanede çıkan yemeğe göre.
Çok ağır fitness yapmıyorum, daha çok boot camp / crossfit / freeletics tarzında HIIT istasyon antremanları ve koşu (10-15km) yapıyorum.
Ek besin kullanmaya karar verdim, bugün bir protein tozu aldım, yine şeker ve yağ oranı düşük olan Muscletech Nitrotech Performance aldım.
Bu besin takviyesini, yukarıdaki hayat akışında hangi aralarda kullanmalıyım?
Yoksa muscletech i sadece spor öncesi sonrası kullanıp, gün içerisinde ara besin yerine geçecek başka bir protein tozu daha almalı mıyım?
iş yeri kurumsal, yanımda konserve balık vs götürüp yeme imkanım olmuyor, protein tozumu içebilirim ancak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
06:30 uyanıyorum
07:00 bir tost yiyip hemen çıkıyorum, yumurta yaptığımda geç kalıyorum

08:00 iş başı
12:30 öğle yemeği
16:00 bir meyve
19:30 spor
20:30 akşam yemeği
Dolayısıyla protein sadece öğle yemeğinde alıyorum o da yemekhanede çıkan yemeğe göre.
Çok ağır fitness yapmıyorum, daha çok boot camp / crossfit / freeletics tarzında HIIT istasyon antremanları ve koşu (10-15km) yapıyorum.
Ek besin kullanmaya karar verdim, bugün bir protein tozu aldım, yine şeker ve yağ oranı düşük olan Muscletech Nitrotech Performance aldım.
Bu besin takviyesini, yukarıdaki hayat akışında hangi aralarda kullanmalıyım?
Yoksa muscletech i sadece spor öncesi sonrası kullanıp, gün içerisinde ara besin yerine geçecek başka bir protein tozu daha almalı mıyım?
iş yeri kurumsal, yanımda konserve balık vs götürüp yeme imkanım olmuyor, protein tozumu içebilirim ancak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.