Çağatay Ulusoy vücudu sizce nasıl?

body ve ya fitness yapmamasına rağmen iyi vucudu var

Eklentiler

• 1578f92e1d52072e9171ee0537410519.jpg
    1578f92e1d52072e9171ee0537410519.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 2.232
  • 552836_345820998821471_851436332_n.jpg
    552836_345820998821471_851436332_n.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 1.870
  • 20101015102702cagatayul.jpg
    20101015102702cagatayul.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 1.759
  • images.jpg
    images.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 4.812
  • Like
Reactions: Azi
body yapılmadan böyle vücut yapılıyosa biz neden uğraşıyoruz :)

basketbol oynamış zamanında bu vücut olmuş inandırıcı değil tabiki fitness yapmıştır Kıvançtan daha iyi bir fiziği var oyunculuğunu beğenmiyorum ama

:D:D body yapmamış mı.. abi o imkanlarla geri bile kalmış :S

Hangi imkanlarla? Ve neyi geri kalmış? Hedef-sonuç ilişkisini göz önünde bulundurup bakarsak gayet iyi bir vücudu vardı. Bu fotoğraflar öncelere ait sanırım, şu an oyunculuk yaptığı için formdan düşmüş galiba..

Hangi imkanlarla? Ve neyi geri kalmış? Hedef-sonuç ilişkisini göz önünde bulundurup bakarsak gayet iyi bir vücudu vardı. Bu fotoğraflar öncelere ait sanırım, şu an oyunculuk yaptığı için formdan düşmüş galiba..

Kötü demiyorum daha iyilerler karşılaştırıyorum.. yoksa oyle bi vucudu ben rüyamda göremem zaten :S

ilk ve 2. fotografta body fitness yaptıgı bariz belli goguslere karna bakarsanız

1 yili askin sure ayni salonda goruyordum, oncesinde de taniyorum. Su anda sanirim vucudunu koruyamamis, bilgim yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:37 ----------

:D:D body yapmamış mı.. abi o imkanlarla geri bile kalmış :S

Formuna kavustugu surede bu imkanlara sahip degildi ki onemli olan bu imkanlara sahip olduktan sonra devam ettirmesi ki gorunuse gore eskisi gibi devam ettirmiyor.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm :

International Bodybuilding

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

• Like
Kendisi best model of Turkey yarışmasında 1. olmuştu yanlış hatırlamıyorum. Oraya katılan biri de spor yapmadan kazanamaz. Ayrıca kendisi bir oyuncu, eğer vücut gerektiren bir rol de oynasa o zaman yeterli yetersiz denilebilir. Şuan için fiziği gayet yeterli.

• Like
kaslara çok takılıcağını sanmam çünkü adam daha 20 yaşında oyuncu oldu dizi tuttu büyük paralar kazandı genç kız hayranı oldukça fazla lüks ev araba tatiller lüks mekanlarda takılmalar adam kas seviyesini mi düşünecek ancak yinede tebrik etmek gerekir her zaman derim sadece yüz olarak yakışıklılık yetmez vücutda kaslı olmalı oda galiba böyle düşünüyorki fitness yapmış boyda var yakışıklı karizmatikte bir erkek daha ne isterki oyunculuğu şuan zayıf ilerde ne olur bilinmez genç yaşta baba parasıyla değilde çalışarak çok para kazanan insana saygı duyarım Arnoldda böyleydi 23 yaşında milyonerdi 20 yaşında gençlere bakıyorum çoğusu durumun farkında değiller faceden kız tavlama bilgisayar oyunu internette birbirine sabahtan akşama kadar küfür etmeler asosyallik bırakın bu işlerinde kendinizi kurtarmaya bakın en azından uğraşın yani kim nederse desin genç kızlar işte böyle adamları istiyor yakışıklı uzun boylu kaslı paralı her yerde bulunmayan sıradan olmayan erkekleri hemde kız ne kadar çirkin bakımsız olsada belki kızıyorsunuzdur bana ama gerçek bu yalansa yalan deyin

kaslara çok takılıcağını sanmam çünkü adam daha 20 yaşında oyuncu oldu dizi tuttu büyük paralar kazandı genç kız hayranı oldukça fazla lüks ev araba tatiller lüks mekanlarda takılmalar adam kas seviyesini mi düşünecek ancak yinede tebrik etmek gerekir her zaman derim sadece yüz olarak yakışıklılık yetmez vücutda kaslı olmalı oda galiba böyle düşünüyorki fitness yapmış boyda var yakışıklı karizmatikte bir erkek daha ne isterki oyunculuğu şuan zayıf ilerde ne olur bilinmez genç yaşta baba parasıyla değilde çalışarak çok para kazanan insana saygı duyarım Arnoldda böyleydi 23 yaşında milyonerdi 20 yaşında gençlere bakıyorum çoğusu durumun farkında değiller faceden kız tavlama bilgisayar oyunu internette birbirine sabahtan akşama kadar küfür etmeler asosyallik bırakın bu işlerinde kendinizi kurtarmaya bakın en azından uğraşın yani kim nederse desin genç kızlar işte böyle adamları istiyor yakışıklı uzun boylu kaslı paralı her yerde bulunmayan sıradan olmayan erkekleri hemde kız ne kadar çirkin bakımsız olsada belki kızıyorsunuzdur bana ama gerçek bu yalansa yalan deyin

Aynen oyle, zaten best model olduktan sonra malum dizi ile daha cok un kazandi. Fazla yakinen olmasa da her gordugumuz zaman ne kadar yakisikli oldugunun muhabbeti gecerdi aramizda arkadaslarimizla zaten sonra kendini yarisma basarisi ile tescilledi. Dizi setleri film setlerinden biraz daha farkli ve sezon boyunca surekli devam ettigi icin hele ki populer ise temposu cok agir oluyor. Turkiye sartlarinda bir dizi bolumu hemen hemen bir film suresine esit ve bu her hafta tekrarlaniyor. Hal boyleyken edinilen bu cemiyet cevresinin getirdigi ve gerektirdigi sosyal munasebetler dolayisiyla spora ayiracak vakit neredeyse hic kalmiyor olmali. Kendinizi kanitladiktan sonra zaten bos vaktiniz bol bol olacaktir ve tabii ki vakit buldukca bu araliklari spor yaparak zaten dolduracaktir, netice itibariyla imkanlar da cesitleniyor maddi yonden. O yuzden dizilerde oynayan oyuncularimizi elestirirken bu yonlerden dusunmemiz gerekiyor. Bu hayatin tadini cikarirken mutlaka sosyallige onem vermeniz ve bos vakitlerde kendi eglenceniz adina degerlendirmeniz cok daha mantikli.

Hollywood kivaminda yurumuyor isler bizim ulkemizde, diziler cok daha on planda filmlere nazaran. Hollywood aktorleri filmden filme 1-2 yil yatiyorlar deyim yerindeyse ve ozellikle aksiyon filmlerinde gorev alan aktorlerin bos vakitlerinde vucut egzersizleri yapmalari keyfi bir hobiden cok bir gereklilik durumunda. Ornegin Kuzey Guney isimli dizide artik Kivanc Tatlitug'un vucudunun da en az yuzu kadar on plana cikmasi gereken bolumler cok geride kaldi ve kisitli olcusunu de kaybettigi goruluyor. Mutlaka gereklilik halinde yeni bir proje oncesinde ustune yine koymaya devam edecektir, ozellikle bu bir film olacaksa.

Son düzenleme:
Back
Yukarı