Çıldırmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar yaşım 17 lise 3 teyim.boyuma aşırı derecede taktım 1,75 boyum var.eve koridor barfiksi aldım barfiks çekiyorum ama pek faydasını görmedim.forumda diğer konulara baktım çok fazla tatmin olmadım.bu yaz 1.5 ay havuza gircem haftanın 6 günü bunda banko olarak boy uzar mı veya başka fikirleriniz varsa lütfen yardım edinkafa_

Bende 17yim benimde 1.75cm boyum var neden bu kadar dert ettin? Erkekler 22yaşına kadar uzayabiliyor. Bazıları 17den sonra boy atıyor. Bol bol taze balık yersen ve bıkmadan usanmadan o barfiksi çalışırsan uzayabilirsin. Yüzmede çok faydalıymış boy uzaması için. Bende yarın barfiks yapıp hergün asılıcam. Takıntı haline getirme boyunu çokta kısa değiliz :)

tamam saygıyla karşılıyorum da kardeş 1,75 kısa değilsin ki çok fazla kafana takma bende lise 3 te 1,77 felandım şu an lise 4 sonu oldu 1,82 boy önemli olan uzunluğu değil kalınlığı :D

genelde genetıktır genetık etkıler boyu ama beslenme dınlenme ve sporlada uzamasına yardım edılır ama bır yere kadar hepsı sadece sporla degıl beslenmenede dıkkat etmen gerek boy uzatan yıyecekler dıye googlede aratırsan yüzlerce sayfa bılgı cıkar.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı