Çıkmazdayım,takatim kalmadı.

Karbonhidrat az geldi bana. Kahvaltina yulaf veya eksi maya tam tahilli ekmek ekle diger ogunlerinede. Karbonhidrat almadan genisliyemezsin. Neden bir gun full body yapiyorsun onu yayman lazim asil enerjini o bitirir benim kanaatim bu yonde. 5 yumurtayi sarisi ile yeme karacigeri acayip yorar. Mandalinanin yanina sut ic. Makarna pilav veya bulgur yersen ekmek yeme eğer et ve salliyorum pilav yersen yaninda salatan var mi olmasi gerekiyor. Bu sekilde beslenirsen bence sıkıntı olmaz. Sabahlari limonlu su ic cok sikmana gerek yok limonu migdeyi de öldürmeyelim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan ve önerilerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Bugün yeni mutfak alışverişimi yaptım ve bu saçma diyete son vermeye karar verdim. Yeni bi beslenme programı ayarladım sayılır. Antrenman programımda da köklü bi değişiklik yapıcam. Şuan çok motiveyim. Daha tam olarak yeni beslenme düzenine geçmesem de 2 gündür kompleks karbonhidrat alımımı arttırdığım için kendimi çok enerjik çok dinç hissediyorum. Eğer hala konuyu takip eden olursa daha sonra ki gelişmeleri ve soruları bu konuya yazmayı planlıyorum.
Bu arada sayın "malevolent" bahsettiğiniz yemeklerin yanında bir kaşık zeytinyağlı salata yiyordum. Tekrar tekrar ilginiz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Söylediklerinizi teker teker dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Hepinize iyi günler,iyi forumlar ve iyi sporlar :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı