Çıkmazdayım,takatim kalmadı.

Öncelikler herkese merhabalar arkadaşlar.
Ben bu spora kilo almak hacimlenmek için 7 ay önce başladım.Hızımı alamadım ve amatörce bulk yaptım daha doğrusu yaptığımı sandım ve 3-3.5 ayda kilom 67 den 87 ye çıktı.Kontrolü kaybettim yani.Sonra bunu farketip diyete başladım 3.5 ay önce.Şuan kilom 72,bu arada boyum 178cm .Ciddi anlamda yağ yaktım aslında,6packs dediğimiz görüntü çıkmak üzere,omuzlarım kollarım hatta kasıklarımda artık damarlar görünüyor.Göbek deliği kısmında hafif yağ var hala ama onu çok önemsemiyorum,benima asıl sıkıntım göğüsüm.Göğüs kafesim genetik olarak asimetrik ve bu hem postürüme hem de vücut geliştirmeme olumsuz yönde etki ediyor.Hani yağlı gibi de duruyor çok zayıf gibi de duruyor.Garip olan şu ki artık kaburgalarım görünmeye başladı fakat buna rağmen bana yağlı gibi geliyor.Ya kısacası ben bu işi yapamıyorum.Diyetten gına geldi artık.Çünkü son 2 haftadır 1700-1900 kalori arası besleniyorum ve enerjim hiç yok,kardiyolar bir şekilde olsa da ağırlık idmanlarım çok kötü geçiyor.Kaldırdığım ağırlıklar düşüyor.Ve ben vardiyalı çalışıyorum ki işim de ağır,günlük hayatım da çok olumsuz etkileniyor.Bunun için dün L-Carnitine aldım kendime enerji atrışına destek olması ümidimle.Bir Online PT den yardım almayı düşünüyorum ama çok güvenemiyorum açıkçası.Bu yüzden buradaki tecrübeli abilerime kardeşlerime sormak istedim derdimi.
Ne yediğimi siz sormadan ben söyleyeyim en iyisi:
Kahvaltı 5 yumurta tam olarak(haşlanmış yada yağsız omlet olarak) yanında peynir ve yeşil çay
Ara öğün 2-3 kuru kayısı veya 4-5 çiğ kuruyemiş veya 1 mandalina
Öğle yemeği şirkette çıkan yemek,genelde tavuk kızartma ve bulgur/pirinç pilavı veya makarna(kızartma ve bu tahılların sadecce 1/3ünü yiyorum) yanında salata ve yoğurt
Ara öğün bir önceki ara öğündekilerden o gün yemediğim bir şey
Akşam yemeği 300 gr haşlanmış tuzsuz tavuk göğüsü veya 250 gr yağsız dana kuşbaşı kızartma yanında salata ve yeşil çay
Yatmadan en az 3 saat önce yemek yemeyi bırakıyorum ve 1 saat önce de 3 kaşık yarım yağlı yoğurt yiyorum mide rahatsızlığım için.
Ve bunlara ek olarak idman öncesi L-Carnitine ve sonrası Whey Protein kullanıyorum.
Haftada 3 gün spora gidiyorum ve fullbody çalışıyorum.Sonrasında 20 dakika kardiyo yapıyorum bunu (30 dakikaya çıkardım 1-2 gündür)

Olan biten bu,kısacası tükendim artık,dayanamıyorum ve 1 arpa boyu yol gidemedim,dile kolay 7 ay...
Allah rızası için birileri yardım etsin bana yoksa benden bu kadar diyip evde yatarak sağlıksız çirkin ve hiç istemediğim bir hayata başlayacağım çünkü motivasyonum yerlerde.Yarın sabah kalkıp spora gidicem normalde fakat şu an değil spor yapmak yürümek bile istemiyorum çünkü cidden bir işe yaramıyor.
Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Fotoğraf da yüklemek istiyorum,
Kilolu resim bahsettiğim kilo alımı sonucu ortaya çıktı.
Diğerleri ise dün ve bugün çekildi.
2016-12-04_15-47-16_737.jpg Screenshot_20170406-174529.png Screenshot_20170406-175252.png Screenshot_20170406-181846.png Screenshot_20170406-181934.png
Gerekirse özel olarak mesajlardan da yardımcı olabilirsiniz,yardımcı olun da nasıl olursanız olun vallahi yıldım...

Eklentiler

• DSC_0048.JPG
    DSC_0048.JPG
    65,1 KB · Görüntüleme: 610
  • DSC_00d62.jpg
    DSC_00d62.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 601
  • DSC_sd0049.jpg
    DSC_sd0049.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 610
  • DSC_0051.JPG
    DSC_0051.JPG
    32,9 KB · Görüntüleme: 646
  • DSC_0052 (2).JPG
    DSC_0052 (2).JPG
    103,5 KB · Görüntüleme: 619
Yapma bunu kardesim elbet daha iyi yerlerede geliceksin sakin moralini bozma ayrica cok az kalori aliyorsun guc azligin bundan kaynaklaniyor gogus kafesi seklin benim arkadasin aynisi ama arkadasim spora cokonem verdi
0ee0e37b2f696d32e89feade14e9f855.jpg
yani devam et birakma basarisiz olma duygusu seni yenmesin

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim motive edici sözlerin için.Aslında cidden bi yardım almak benim direncimi çok çok arttıracak.Çünkü sporu çok seviyorum ve tüm hayatımı bu spora göre şekillendiriyorum, hiçbir bahane idmana gitmeme ve yediklerime engel olmuyor.
Şu konuyu da merak ediyorum acaba jinekomaski var mı ya da diyet yapmaya devam edecek kadar yağlı mıyım acaba çünkü 3-4 ay süren bu diyet beni cidden yordu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak kardesim fitneste bana gore iki diyet var bir hic sporla ilgisi olmayip yag orani 20 nin uzerinde olup yaglarini eritmek icin spor salonlarina gidip diyet yapanlar 2 .si ise profesyonel olarak bu sporu yapip devlesmis adamlar olup kaslari daha belli olsun parcalansim diye diyet yapan insanlar

Ama sen ikiside degilsin sen kas insa etme surecindesin yaglanman normaldir benim vucut olculerim profesyoneller kadar iyi ama

Gobegim hafiften var bu benim icin siki timi hayir cunku birgun gobegimin olmayacagini onlari sixpacke dondurecegimi biliyorum yani eger ben senin gibi yok gobegimde yag var buramda yag var kardiyo yapayim yok diyet yapayim az kalori aliyim dersem her seferinde basa sararim onun icin kardiyodan cok agorlik calismasina onem ver ve kalori hesabi yap kardesim aslinda internetten ararsitirirsan hepsinin mantigini anlarsin

Aslında inanır mısın inanmaz mısın bilmem ama cidden çok araştırıyorum kardeşim.Sadece çok kararsızım.Tek sıkıntım göğüslerim konusunda inanılmaz derecede takıntılı olmam.Çok mu yağlı jinekomasti mi, buna karar versem ona göre devam edicem ama karar veremiyorum.Fotoğraflarda ne gibi duruyor sizce var mı jinekomasti ya da bu iğrenç diyete devam etmemi gerektirecek bir neden?

Ve aslında benim de amacım iri olmak,bunun için biraz göbeği hiç dert etmem ama şuan göğüslerime takığım ve iri olmak uğruna sarkık göğüsleri görmek istemiyorum aynada

O zaman sence bu diyet saçmalığını bırakıp artık günlük karbonhidrat ihtiyacımın biraz üstüne çıkıp bunu 5-6 öğüne bölerek kompleks karbonhidratlardan karşılayarak yani kısacası forumda ve blog da kas kazanımı için önerilen şekilde beslensem olur mu?

Bana yağlı gibi geliyor ama kenarları ama bu yeterince hatta hiç gelişmemiş olduğundan ötürü biçimsiz durduğu için öyle geliyor galiba

Hocam sende anladigim kadariyla Anterior Pelvic Tilt var, Gobeginizde yag yok yani. Cok yaygin bir problem bendede var. Bir kac egzersizle duzeltebiliyorsunuz. Bu bahsettigim gogsunuz degil ama vucut sekliniz ve gobeginiz. Isterseniz fizik tedavi dokdorundan yada internetten egzersizleri bulabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim kardeşim önerin için,üzerinde durucam kesinlikle.Göğüs konusu beni çok rahatsız ediyor ya bunu yensem ve karar versem her şey yoluna girecek Allah'ın izniyle

Antrenman programını ve başlangıç ve şuanki kaldırdığın kg ları yazarsan daha iyi yardımcı olunabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fullbody şeklinde antrenman yapıyorum.1 gün gidip 1 gün gitmiyorum.
Bech presss 3*10/12
Dumbbell fly 3*10/12
Overhead press 3*10/12
Lat pulldown 3*10/12
Bent over dummbell row 3*10/12
Incline Dumbbell curls 3*10/12
Skull crusher 3*10/12
Bunun üzerine karın için süpersetler ve 20/30 dakikalık kardiyo yapıyorum.
Başlangıç ve şimdi ki ağırlıklarımı söylüyorum
Bench P. 45 ti 65 oldu ama şimdi 55 e düştü
Dumb. F. için yazmıyorum çünkü açış hareketlerini dönüşümlü olarak yapıyorum fakat bu da düşüşe geçti
Omuz için de aynı şekilde o yüzden yazmıyorum ama buda şuan düşüşte
Lat pull. Da 45 ile başladım 65 oldu
Row hareketlerini de dönüşümlü yaptığım için ağırlıl yazamıyorum
Curl hareketinde de ağırlıklarım azalmaya başladı
Skull crusher da azalmaya başladı.

Dostum bu program çok kötü gerçekten bench press le overhead press in aynı gün olması hiç doğru bir programlama değil ayrıca full body yapıyorsan ohp yi gittiğin diğer güne alman ve ona göre programlaman daha mantıklı olacaktır. İlla bu programı yapacam diyorsan! Ayrıca bacak hareketlerinden squatın olmayışı temelini geliştirmeni fazlasıyla engelleyecektir. Haliyle Sağlam temel olmazsa sağlam katta çıkamazsın. Ben sana çok klasik birşey diyeceğim ama klasikliğinden daha fazla yararlı ve doğru yapıldığında kas ve güç gelişimi olmaması imkansız olan 5x5 programına geç! Düşünme geç direkt. Başlarda çoğusu düşünüyor ulen bu beni yormaz bile hem hipertrofi için en az 6 tekrar lazım vızır vızır düşünceleri bırak ve direkt geç gelişiminide yaz buraya takipteyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı