Şimdi baktım hepsinde var red lake oluyor, blue lake oluyor, rengi değişiyor sadece...****** de limonlu aroması gelmiş limonda da var mıdır e129 olmasa bile daha farklı içerik?
Olimp için bir ölçekte (10gr.) değerleri daha az gibi gözükse de aslında toplamda (50 ölçek) daha fazla içerik var.Bunun yerine olimp bcaa alsak nasıl sizce arkadaşlar
Aynen 60 servislik hem uyguna geliyor. Başka da alternatif gözükmüyorOlimp için bir ölçekte (10gr.) değerleri daha az gibi gözükse de aslında toplamda (50 ölçek) daha fazla içerik var.
10 gr. 50 ölçek = 500gr. 600 değil...Aynen 60 servislik hem uyguna geliyor. Başka da alternatif gözükmüyor
O zaman bu Lake yazan ürünlerden uzak durmak gerekiyorŞimdi baktım hepsinde var red lake oluyor, blue lake oluyor, rengi değişiyor sadece...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet, california yasalarına göre o maddeyi içeren tüm ürünlere "kanserojen madde içeriyor" yazmak zorundalar.O zaman bu Lake yazan ürünlerden uzak durmak gerekiyor
ek maddeler olduğu için çoğunlukla hiçbir devlet kurumu denetlemeye çalışmıyor. Öte yandan firmalarda da bir rahatlık var, neticede milyar dolarlık pazar, bugün binlerce kişi kanser olsa , tazminatını öder devam eder, bu kazançla batmaz, batamaz. Kapitalizm böyle birşey ne yazık ki.Burdaki okuduklarımdan sonra araştırdımda bu ve benzeri maddeleri içermeyen supplement nerdeyse yok ve hepsinin günlük alım miktarı var mesela ama etiket kısmında ne kadar renklendirici içerdiği yazmıyor bence yazması gerekir .
Almayın almayınek maddeler olduğu için çoğunlukla hiçbir devlet kurumu denetlemeye çalışmıyor. Öte yandan firmalarda da bir rahatlık var, neticede milyar dolarlık pazar, bugün binlerce kişi kanser olsa , tazminatını öder devam eder, bu kazançla batmaz, batamaz. Kapitalizm böyle birşey ne yazık ki.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hepsinde var...Arkadaslar peki p.7 deki limondada karpuzdaki durum gecerli mi? Bu hafta soni alicam yoksa?