Bekci`nin Resimli Yag Yakim Günlügü!!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
Böyle bişiy oldu,buzluğa attım biraz soğusun henüz tadına bakmadım:)[DOUBLEPOST=1401548326][/DOUBLEPOST]Yaratıcılıkta sınır yok:)yarım saatte hazır oldu.
 
bekliyorum abi :D fena oluyor bnde karpuz aldım bende yapcam :D[DOUBLEPOST=1401553294][/DOUBLEPOST]oaha yeni gördüm abi naptın sen yaaa :D fena of of[DOUBLEPOST=1401553411][/DOUBLEPOST]bu arada yogurt mu surdun abi :D tadı sımdı nede güzel omstur yaa. tek karpuzla yapayım bende veya yarın malzemelerı tam alıp yapayım, özledim. :D
 
bekliyorum abi :D fena oluyor bnde karpuz aldım bende yapcam :D[DOUBLEPOST=1401553294][/DOUBLEPOST]oaha yeni gördüm abi naptın sen yaaa :D fena of of[DOUBLEPOST=1401553411][/DOUBLEPOST]bu arada yogurt mu surdun abi :D tadı sımdı nede güzel omstur yaa. tek karpuzla yapayım bende veya yarın malzemelerı tam alıp yapayım, özledim. :D
Yok çiko yoğurt değil mager quark,burda bizim lor yerine yediğimiz bişiy görünüş olarak yoğurttan farklı değil,resimleri eklerim senin tarifin olduğu yere
 
exisman bana hollandadan geldi, çok iy, fenalar. çok iyiler. %99 mıgrosta buldum gne cok tatsız, ama %99 kakaoluları cafein gold ile alınca matebolizma fena çalışıyor. :D Teşekkür ederim abi. :)
 
Dünki pastaya bikaç ilave bilgi,pastanın yanlarına meyve koymayın keserken zor oluyor,ceviz ve badem kırıntıları iyi olur.
Pastayı kesmeden önce iyice soğutun,yarı donmuş olursa dondurma kıvamı oluyor.
Pastada hiç şeker yoktu,sadece protein tozundan gelen bir hafiften tatlı tadı vardı ama yeterli değildi(bunda benim karpuzun kelek olmasınında etkisi büyük)az daha tatlandırmak için alternatif bulmak lazım,ne bilim mesela bu resimdeki pastanın üzerinde biraz pekmez gezdirilse,o pekmez hafiften yanlardan aksa daha tatlı ve güzel bir görüntü olabilirdi.erimiş çukulata gibi görünür.
 
Dünki pastaya bikaç ilave bilgi,pastanın yanlarına meyve koymayın keserken zor oluyor,ceviz ve badem kırıntıları iyi olur.
Pastayı kesmeden önce iyice soğutun,yarı donmuş olursa dondurma kıvamı oluyor.
Pastada hiç şeker yoktu,sadece protein tozundan gelen bir hafiften tatlı tadı vardı ama yeterli değildi(bunda benim karpuzun kelek olmasınında etkisi büyük)az daha tatlandırmak için alternatif bulmak lazım,ne bilim mesela bu resimdeki pastanın üzerinde biraz pekmez gezdirilse,o pekmez hafiften yanlardan aksa daha tatlı ve güzel bir görüntü olabilirdi.erimiş çukulata gibi görünür.

stevia, bitter, 100% Kakao tozu olabilir mesela :)
 
Merhabalar bekci abi nasılsın ?
Mesajlarını baştan sona okuycam bu konuyu daha önce nasıl görmem o.O
Birde yaşını öğrenebilirmiyim , Başarılar abi takipteyim
 
Diyet zamani gelmis sanki,image.jpgimage.jpgimage.jpg[DOUBLEPOST=1401979661][/DOUBLEPOST]İlk resim squat in hediyesi:)[DOUBLEPOST=1401979825][/DOUBLEPOST]Soguk halde ölçüler(kasmadan serbest duruş)
Biceps:41.5
Omuz:133
Göğüs:124
 
Back
Yukarı