evet zamanında güçlü bodycilerde vardı Arnold Schwarzenegger gibi ilk mr olmypia olduğu sıralarda şöhretin getirdiği şımarıklıkla sokakta bir çok kişiyi dövmüş ve karakolluk olmuştur tabi o sadece vg yapmamış boks ilede ilgilenmiş franco columbuda çok güçlü bir adamdı ancak sadece vg değil ek olarak dövüşmeyide öğrenmek lazımgörünüş hiçbir zaman aldatmamalı tabiki hacimli olup hakkını verenler var ama öyle gözüküp içi boş olanlarda var. mesela geçen sene halat çekme yarışması vardı karşıdakiler tabiri caizse hayvan gibilerdi ben bile ufacık kalıyodum yanlarında ama yendik , yerlerde süründüler![]()
![]()
evet zamanında güçlü bodycilerde vardı Arnold Schwarzenegger gibi ilk mr olmypia olduğu sıralarda şöhretin getirdiği şımarıklıkla sokak bir çok kişiyi dövmüş ve karakolluk olmuştur tabi o sadece vg yapmamış boks ilede ilgilenmiş franco columbuda çok güçlü bir adamdı ancak sadece vg değil ek olarak dövüşmeyide öğrenmek lazım
ilaç alıp şişersen öyle seni perişan ederler. görüntü var ama içi fos adamın bilek güreşçi resmen alay ediyor
![]()
Zaten google'dan araştırırsanız vücut geliştirmecilere taş çıkartacak cinste hacimli kolları ve bilekleri var birtanesini beğenip upload ettim http://k1310.hizliresim.com/1g/8/tdgmt.jpgYalnız o bilek güreşçisi ortalama bir sporcu değil kendisi Ion Oncescu adında kendi kilosunda (90-100) hem sağ hem sol kolda bir çok şampiyonluğu olan bir adam. Öyle böyle değil bunların çok ağır idmanları var, vg'cilerin bütün vücut için yaptığı idmandan fazlasını sadece bilek-kol geliştirmek için yapar bunlar.
Bilek güreşi hususunda yaklaşılmaması gereken iki meslek grubu daha ekleyeyim:
Kunduracılar ve tesisatçılar.![]()