76kg 96 cm bel

M£RT

Üye
Görebileceğiniz en kötü genetiklerden birine sahibim sanırım :S Oysa ki boyuma göre zayıf sayılırım. Boyum 1.88. Zaten kollarım da max. 29-30 cm dir.Çok yağlı olduğumu düşünmüyorum ama malesef kalça kemiğim çok aşırı geniş :S
Bu konuyu açmamda ki amaç ne bilmiyorum ama belimi ölçtükten sonra moralim bozuldu öyle konu acıyım dedim :) Buda vücudumun resimleri 1.5 ay öncesine ait. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/17-ya-7-ayl-k-t53412.html?t=53412
 
Görebileceğiniz en kötü genetiklerden birine sahibim sanırım :S Oysa ki boyuma göre zayıf sayılırım. Boyum 1.88. Zaten kollarım da max. 29-30 cm dir.Çok yağlı olduğumu düşünmüyorum ama malesef kalça kemiğim çok aşırı geniş :S
Bu konuyu açmamda ki amaç ne bilmiyorum ama belimi ölçtükten sonra moralim bozuldu öyle konu acıyım dedim :) Buda vücudumun resimleri 1.5 ay öncesine ait. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/17-ya-7-ayl-k-t53412.html?t=53412

Düşüncene katılmıyorum, benim de belim ve kalçam çok ince altın oran falan diyorlar da üzerime t-shirt bulmakta çok zorlanıyorum. Çünkü giydiklerimin çoğu göğsüme yapışıyor ama belimin arkasından pelerin gibi uçuyor. Vücudunu geliştirmeye devam et dezavantaj görünenlerin avantajları da vardır aslında. Ayrıca üçgen vücuttan hoşlanmayanlar da fazlasıyla var, üst vücudunu geliştirdikçe giydiklerini bizden daha iyi taşırsın. Malum giysiler vücut geliştirme yapanların ölçüsüne göre üretilmiyorlar. Kolay gelsin.
 
Emin ol omuzlar ve kanatların geliştikçe daha güzel görüneceksin. Önemli olan aynada göründüğün ölçülerine takma bu kadar kafayı.

Evet haklısınız ama benden cok daha kilolu insanların belleri bile benden çok daha ince :S Sonuçta aynaya baktığımda armut bir görüntü ile karşılaşmıyorum. Buda benim tesellim :)
 
Herşeyin azı yorar,fazlası zarar ortasını tutturmak lazım.Resimlerde gördüğüm kadarıyla spora yeni başlamışsın bu zamanlar herşeyi kafana takma.Diğer bölgelerin geliştikçe,belin güzel görünücektir.
 
Buda az önce çektiğim bir kare. Yılmadan spora devam :) Biraz gelişim var sanırım.



Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:42 ----------

Omuz ve kanatlar yetersiz farkındayım ama yorum yaparken belimin 96 cm oldugunu unutmayalım lütfen :) O yüzden okadar dar görünüyorlar. Omuzlarım sanırım 110dan fazla.Bu arada son 1-1.5 aydır sırt programımdan imkanlardan dolayı barfixi çıkarmak zorunda kaldım, onun yerine deadlift ekledim.
 
Son düzenleme:
Çokta sırıtmıyor bana kalırsa kafaya takmamalısın omuz ve sırta iyi yüklen zaten gelişimi kendin de fark edeceksindir kolay gelsin.
 
Eskisi kadar kafaya takmıyorum artık :) Bariz kalın görünüyor ama toplumumuzda bu bel ince olarak nitelendiriliyor.Şuana kadar reel hayatta hiç kimse belin çok kalın demedi :) Belkide boyum 1.88 oldugu icin sırıtmıyordur.
 
Şortu biraz daha yukarı çek olsun bitsin :) göbek deliğinin 2 cm kadar altında olsa tamamdır
 
Ne kadar yağlı bir vücudum varmış :) Terli olduğum içinmi böyle görünüyor acaba... Göğüs - biceps antrenmanından sonra bir poz.

 
Son düzenleme:
Sırt biraz farketmiş sanırım ilk halime göre :)

Before
7bc6c.jpg


After
 
Son düzenleme:




Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:18 ----------

Önden üçgeni bir türlü yakalayamadım gitti :S Kolay değil 96cm üzeri bel var :( Bu aralar beslenmeye dikkat edemedim. İyice yağlandım çok fazla terlediğim için karın antrenmanlarınıda yazın hiç yapmadım.Baklavalarda iyice erimiş. Ufak ufak karın antrenmanlarına da başladım.
 
Back
Yukarı