Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel bir tank top bulamadım ne yazık ki, tam üzerime oturan, hafiften yapışan ama rahatsız etmeyen. internet siteleri üzerinden de alabilirim, bir önerisi olan var mı?
türkiye'de fit kesim, aşağıya doğru daralan bir tişört bulabilmek abercrombie dışında pek mümkün olmadığı için tank top bence tişörtten daha iyi bir seçim. fit kesim tişört bulabilirsem o daha iyi olabilir, o ayrı. fakat tank top hem daha ucuz, hem de kolay bulunabilir bir şey.
kütle iyi ise tank top güzel olur fakat değilse içerisinde olduğundan daha çelimsiz gözükebilirsin en güzel bizim salon ( kurum salonu) haftada 3 gün yapıoz arkadaşla yaptığımız günler salonda kimse olmuyor bu nedenle üst tarafımız çıplak çalışabiliyoruz
ahah, haklısın stormblast. zira ben de spora başlamadan önce tank top ile salonlarda çalışanlara savaşçı, apaçi, abeci gözüyle bakardım. aslında hiç de zor olmayan bir genellemeyle, en azından kendi salonum için bunu hala geçerli kılabilirim.
fakat çok rahat olduğu için tercih ediyorum ben. body, dar tişört filan giysem sürekli onu düzeltip duruyorum üzerime yapışıyor. bol giysem aynada motive olabileceğim bir vücut göremiyorum, sırf tişörtten ibaret bir beden.