Fiziğim uygunmudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fucxi15

Üye
yaş 15 boy 1 65 kilo 55 ve 1 senedir düzensiz bir çalısma yaptım arada sırada saLondaaa arada evde

BeLediyenın açtıgı ücretsiz bir salona gıdıyorum Bana düzenLi bir programm ayarlamısnızz ve kıLo nasıL alabilirim Şimdiden tşkler hocalarıma ( =
 
Forum da beslenmeye ve antrenmanlara dair programlar mevcut burdan istemek yerine kendine en uygun olanını sen seçmelisin.Bu şekilde uyarı alabilirsin.
 
Forum da beslenmeye ve antrenmanlara dair programlar mevcut burdan istemek yerine kendine en uygun olanını sen seçmelisin.Bu şekilde uyarı alabilirsin.

evet HughJackman arkadaşımında dediği gibi hazırcı olmayalım forumda arat birçok örneğe rastalayacaksın. en basitinden örnek vereyim flexor hocamızın yazmış olduğu ilk ay programı var sabit başlıklıar altında.
 
Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı