cankendigelen
Üye
yaw almış mı almış yakışmış mı yakışmış kas olsun su olsun yağ olsun ömrünün çoğunu zayıf geçiren birisi için böyle detayların hiçbir önemi olmamalı ilk etapta
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Buna bayıldım işte, kesinlikle katılıyorum atasözlerimiz işte adamlar 150 milyon yıl önce görmüşde söylemiş.Çünkü her ilacın bir yan etkisi vardır. Bu ilaç su bile olabilir. Zaten şu atasözüde oradan çıkmıştır : Su içsem bile yarıyor. Çünkü sonuçta formüle H20 dur
Zaten 5 elementde ordan geliyo haklısın hava su toprak tahta amino.Amino asitlerin yapısına bak kimyasal yapsına oradada periyodik elementleri göreceksin.
insanlarin komik duruma düsmesine cok üzülürüm moralim bozulur,ama sen komik düsmek icin elinden geleni yazmissin.demek protein tozu icenlerin damarlari itfaiye horumu gbi oluoyor..desene protein tozunun üzerine bide creatin koysak soba borusu gibi damarlar cikicak...insaf diyorum ve seni arastirmaya davet diyorumKendi şahsi fikrimi yazarken şunu söyleyeyim sadece hislerimle yazyorum.Bilimsel dayanağı yok.Sen bu kadar ilaç kullanmışsın belli güzel çıkmış şeklin.Fakat seni ilerde çok byük sağlık sorunları yakanı bırakmayacak.Hayatta hiç birşey doğalı gibi olmaz.Yok protein tozu falan bence saçma.Zaten ben şuna dikkat ettim benim gittim salonda protein tozu alanların hepsinin damarları itfaiye hortumu gib çıkmış.Ama ne hikmetse aynı zamandan beri uğrşan ve tek bir ilaç bile almayan arkadaşımda damarları öremezsin.Çünkü her ilacın bir yan etkisi vardır.Bu ilaç su bile olabilir.Zaten şu atasözüde oradan çıkmıştır :Su içsem bile yarıyor.Çünkü sonuçta formüleH20 dur.Amino asitlerin yapısına bak kimyasal yapsına oradada periyodik elementleri göreceksin.Teşekkürler yinederesimler için.
Kendi şahsi fikrimi yazarken şunu söyleyeyim sadece hislerimle yazyorum.Bilimsel dayanağı yok.Sen bu kadar ilaç kullanmışsın belli güzel çıkmış şeklin.Fakat seni ilerde çok byük sağlık sorunları yakanı bırakmayacak.Hayatta hiç birşey doğalı gibi olmaz.Yok protein tozu falan bence saçma.Zaten ben şuna dikkat ettim benim gittim salonda protein tozu alanların hepsinin damarları itfaiye hortumu gib çıkmış.Ama ne hikmetse aynı zamandan beri uğrşan ve tek bir ilaç bile almayan arkadaşımda damarları öremezsin.Çünkü her ilacın bir yan etkisi vardır.Bu ilaç su bile olabilir.Zaten şu atasözüde oradan çıkmıştır :Su içsem bile yarıyor.Çünkü sonuçta formüleH20 dur.Amino asitlerin yapısına bak kimyasal yapsına oradada periyodik elementleri göreceksin.Teşekkürler yinederesimler için.
Bir düzeltme daha yapmak istedim, dün 71.8 kg geldim, yağ oranımı da ölçtürdüm %11,1 çıktı.
9. aydayım aylık 0.82 pound yağ almışım ortalama, hala 1 pound sınırları içindeyim yani![]()